3 piese de mobilier de care nici nu știai că ai nevoie

3 piese de mobilier de care nici nu știai că ai nevoie

Stilul eclectic, atunci când ne referim la mobila şi la amenajări interioare, dar merge şi la decoratiuni sau corpuri de iluminat, este atunci când n-ai niciun stil. adică stilul eclectic este acela când le amesteci pe toate și iese ceva neomogen. ceva ce nu poți să-i spui stil și i-au zis eclectic…

Eclectismul este, deci, pe scurt, un mix & match. Vezi lucruri care îți plac, care îți încântă ochiul când le vezi separat și le pui împreună chiar dacă sunt din stiluri complet diferite. A fost prezent și s-a făcut remarcat în arhitectură, literatură în secolele XIX și XX. Iei o mobilă modernă și una de pe vremea lui Ludovic Soare și le pui una lângă alta. Vezi că nu prea merg ele împreună dar ce contează, ție-ți place și cui nu, să nu se uite!

Dar pentru că totul se reinterpretează, se reconsideră și se reutilizează, acest stil a revenit în timpurile noastre într-o manieră diferită: prin amenajări interioare și combinații mortale de scaune și canapele, de lustre, veioze și tot ce-ți pică prin mână.

Amenajările interioare eclectice se pot recunoaște după o simplă caracteristică: multitudinea de piese de mobilier din perioade diferite, cu estetică diferită. De aceea, designul unui spațiu în acest stil este ușor și accesibil de făcut. Iar rezultatul este o amenajare interioară care inspiră personalitate, creativitate și libertate de exprimare. asta dacă nu forțați prea mult nota…

Amenajări interioare eclectice

Niște mobilă pe care n-o mai vrea nimeni, piese de mobilier din casa bunicilor. Poți lua o oglindă de la mama pe post de decoratiuni, două-trei scaune pentru living se iau din casa părintească. Apoi, tot decoratiuni mai iei de la Evambient, o lustră, o veioză sau aplică și esști aproape gata, ai creat un spațiu eclectic. Ai realizat poate una dintre primele amenajări interioare, care păstrează câte ceva din istoria ta personală. În plus, ai parte de tot confortul contemporan.

Acum, să discutăm puțin despre mobila așezate împreună. Cum se poate ca bucăți separate să reușească să remixeze stilurile diferite într-unul singur…

Suport pentru umerașe Donkey

Construit doar din metal și lemn, suportul de umerașe are clar un rol funțional. Aceste umerașe sunt și decoratiuni și patrte din caracteristicile principale ale unui stil de mobilă cu design industrial. Dar frumusețea acestui obiect este dată exact de această utilitate simplă.

umerașe stil mobila

Măsuță cufăr Rayna

Ați recunoscut cu siguranță stilul vintage al acestei măsuțe. Este o mobilă cu lemnul patinat de timp, vopseaua decojită. Are decoratiuni cioplite în lemn, încuietoarea din fier. Toate la un loc construiesc o atmosferă specială și te duc cu gândul la un gen de mobilă de epocă – un cufăr de pe timpul bunicilor.

mobila cufar mobila cufar mobila cufar

Lampadar Hollywood

Nimic nu spune Hollywood precum un spot de lumină, iar la Evambient găsești nenumărate astfel de corpuri de iluminat. Lampadarul Hollywood este inspirat din design-ul spoturilor de pe platourile de filmare, aducând în prezent ceva din alura cinematografică.

corpuri de iluminat

Acum, imaginați-vă că îmbinați toată această mobilă într-o singură încăpere. O garderobă industrială, un cufăr magic și un spot de lumină ca la Hollywood. Efectul total pe care îl creează este unul de libertate și personalitate. Iar faptul că fiecare obiect în sine are o poveste proprie, o stilistică proprie, face cu atât mai interesant mixul lor.

Dacă doriți să vă amenajați casa într-un stil la fel de creativ și colorat nu ezitați să căutați produse pe site-ul nostru sau să ne contactați.

Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Oglinzile sunt decoratiuni (sau obiecte de mobilier) adeseori ignorate în amenajări interioare. Ori, cel puțin,
Este plin internetul de reguli pe care trebuie să le respecți când îți faci o
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
E aproape decembrie! Pentru cei mai mulți dintre noi asta înseamnă că se apropie și

Comments are closed.