Ultra Violet- culoarea anului 2018

Ultra Violet- culoarea anului 2018

E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță extrem de îndrăzneață, distinctă și complexă, o alegere fresh din partea celebrului brand. Experții o numesc dramatică, provocatoare și profundă – noi credem că transmite originalitate, ingeniozitate și gândire vizionară. CU alte cuvinte, este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru a-ți exprima personalitatea.

Culoarea purpurie a fost mult timp simbolică a contraculturii, neconvenționalității și strălucirii artistice. Staruri muzicale precum David Bowie, Jimi Hendrix și Prince au adus nuanțe violete în prim-planul culturii pop occidentale, exprimându-și propria personalitate . Ca nuanță pentru decorul interior, Ultra Violet poate transforma o simplă cameră într-una extraordinară. Dar cum, exact? Dacă sunteți obișnuiți cu scheme de culori neutre, un loc minunat de a începe este prin utilizarea Ultra Violet în cantități mici. Pentru mai mult impact, gândiți-vă la adăugarea acestei culori într-o cameră de oaspeți sau în băi, ambele fiind locuri interesante pentru a experimenta culoarea.

Deși pare greu de grezut, fiind o nuanță ușor neobișnuită, este extrem de versatilă. De exemplu, Ultra Violet atrage atenția asupra unei canapele, a unei piese de artă sau a unui perete. Ca o culoare care vă poate duce în atât de multe direcții, Ultra Violet se impune în orice spațiu.

Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Cumpărăturile online cu un singur click au făcut ca întregul proces de cumpărare a mobilierului
Ce poate fi mai plăcut decât un ambient confortabil și plăcut într-o zi ploioasă de
Mobilierul din catifea ar putea să nu fie în topul alegerilor tale dacă îți dorești
Fie că vă veți mobila casa de la zero, fie plănuiți să schimbați decorul într-una

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.