Poftește la masă! Inspirație pentru sufrageria ta

Poftește la masă! Inspirație pentru sufrageria ta

E aproape decembrie! Pentru cei mai mulți dintre noi asta înseamnă că se apropie și Crăciunul,acel moment al anului în care toată lumea se adună în jurul mesei – prieteni, familie și toți cei dragi. Fie că dimensiunile sufrageriei tale sunt mici, fie că ai o încăpere generoasă dedicată servirii mesei, știm sigur că îți dorești ca atmosfera să fie una caldă și primitoare pentru invitații tăi. Dacă ai nevoie de puțină inspirație, ți-am pregătit 3 idei de sufragerii moderne, pline de personalitate și potrivite pentru fiecare stil.

Vintage, eclectic, boho

Vintage înseamnă o mulțime de textile, texturi și plante, însă când vine vorba de organizararea unei mese de acest tip, lucrurile devin complicate. Poți face spațiul confortabil prin intermediul lucrurilor pe care le aduci în încăpere. Alege doar elementele care îți plac, de exemplu o masă solidă din lemn masiv, în nuanțe închise, împreună cu multe materiale naturale plăcute la atingere și vei avea o compoziție unică. În plus, va fi și un mediu relaxat de primire a oaspeților.

Masă Rabat

 

Inspirație scandinavă

Desigur, dacă stilul tău tinde spre cel minimalist, nu este necesar să ai un spațiu generos sau să pictezi pereții cu o culoare îndrăzneață. Aruncă o privire sufrageriilor de inspirație scandinavă – deși în mod obișnuit nu sunt încărcate, nu sunt niciodată reci sau sterile. Optează pentru o masă simplă, dar de efect, în nuanțe neutre, și nu exagera cu restul elementelor decorative, care trebuie să fie din materiale naturale.

Masă Nolan

O încăpere plină de vitalitate

Există o simplitate dulce și aparte în sufrageriile care folosesc culoarea și textura ca o modalitate de a adăuga confort. Acestea sunt camere care sunt la fel de colorate ca o farfurie de mâncare delicioasă pregătită. Sunt spații cu o energie extraordinară pentru conversație. Culoarea poate fi folosită chiar și pe mobilier, căreia i se adaugă o tușă dramatică fie prin ilumnat, covor sau aranjamentele florale. Un lucru este cert: acest gen de sufragerie nu este niciodată plictisitoare.

Masă Lagos

Este plin internetul de reguli pe care trebuie să le respecți când îți faci o
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Culoarea este un instrument foarte puternic în design. Dar poate fi și una debilitantă, dacă
De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit -

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.