Amenajări interioare. Culoarea rafinamentului: negru

Amenajări interioare. Culoarea rafinamentului: negru

Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este o culoare pentru oricine.

Deși, negrul poate fi introdus în orice amenajări interioare, indiferent de mărimea sau forma lor, iar spațiile care rezultă sunt încântătoare și impresionante. Pentru că negrul abundent, negrul catifelat – nu orice tip de negru – are prestanță și inspiră un anume statut. Necesită deci și anumite decorațiuni, anumite corpuri de iluminat.

Acesta este și motivul pentru care multe showroom-uri sau magazine ale unor branduri globale de fashion își decorează interioarele în nuanțe de negru. Contextul în care pășești este instant unul rafinat, iar produsele, hainele și obiectele pe care vrei să le scoți în evidență împrumută ceva din alura de lux a spațiului devenind astfel la fel de valoroase și stilate.

Dacă un astfel de stil ți se potrivește, atunci îți recomandăm amenajări interioare LUXDECO care este esența rafinamentului îmbrăcat în negru.

canapele lux

Fiecare element din această propunere de amenajări interioare, orice decorațiuni sau corpuri de iluminat folosite, toate împreună au un scop și o prezență plină de personalitate. Mobila, indiferent că sunt scaune sau canapele sau că vorbim doar despre corpuri de iluminat ca obiecte de decorațiuni, toate acestea, împreună, reușesc să creeze un ambient ce abundă de confort, lux și eleganță.

Canapeaua și fotoliile Les Palmiers sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu atenție extremă la detalii, care, deși sună ca un clișeu, sunt cele care fac diferența. Îmbrăcate într-o țesătură plăcută la atingere, nu doar inspiră eleganță, ci sunt și comode. Ori, pentru o mobila, să fie confortabilă este primul său obiectiv.

Măsuțele, piese de mobila de la Pentagon, cu forma lor geometrică și blatul întunecat de culoarea cărbunelui delimitează cu mult stil spațiul. Măsuțele auxiliare Pentagon se armoninează perfect ca formă cu lustrele Matrix, respectiv corpuri de iluminat din nichel, care reușesc să accentueze prin contrast cromatic rafinamentul acestei amenajări interioare.

Se prea poate să fim prea încântați de această propunere de design interior, dar adevărul este că fiecare obiect, toate aceste decorațiuni, de la veioza Rivage, până la fotoliul Les Palmiers, își găsește locul perfect în această amenajare interioară.

corpuri de iluminat suspendate
mobila de lux
corpuri de iluminat veioza

Motivul pentru care am ales să vă prezentăm acest ambient, acum, este tocmai perioada promoțională de Black Friday. Este o perioadă propice pentru achiziția de decorațiuni și mobilă pentru a vă realiza propriile dvs amenajări interioare. Ne-am gândit să fim în aceeași linie coloristică. Dacă propunerea v-a inspirat și dacă vă gândiți să faceți o mică reamenajare înainte de sărbătorile de iarnă, nu trebuie să ratați săptămâna marilor reduceri, între 23 și 30 noiembrie.

Vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi și odată cu ea, Crăciunul. La Evambient,
Firmele de amenajări interioare fac bani frumoși implementând stilul industrial. Mă rog, o tentă, un
Casa ta e locul care te inspiră și îți oferă energia necesară în fiecare zi.
Știi care sunt greșelile de bază în ceea ce privește distribuirea mobilierului și care afectează
Vrei sa revitalizezi aspectul livingului tau fara a cheltui prea mult?  Nimic mai simplu! Ti-am

Comments are closed.