Descoperă magia reducerilor de iarnă, la Evambient!

Descoperă magia reducerilor de iarnă, la Evambient!

Vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi și odată cu ea, Crăciunul.

La Evambient, ți-am pregătit oferte speciale cu ocazia sărbătorilor, începând de la mese, corpuri de iluminat, mobilă, textile, oglinzi – până la decorațiuni din cele mai diverse: tablouri, oglinzi, decorațiuni pentru perete și lumânări parfumate!

Așadar, te invităm să descoperi magia reducerilor de iarnă! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din cânepă împletită manual, pendulul suspendat Seven Seas Evambient se găsește acum la o reducere de -20%! Stocul e limitat. 

Veioza stil modern, lampa de masă – asigură lumina de accent, fiind o soluție ideală pentru iluminatul interior și creează un efect decorativ aparte în orice spațiu din casa. O găsești acum la Evambient, cu -10% reducere.Masa Walnut are o reducere de -10% și este ideală pentru o bucătărie sau sufragerie în stil scandinav sau modernă, oferindu-i căldură și eleganță.Realizată din furnir din lemn de nuc, având o inserție cu sistem de pliere fluture, care poate fi extrasa cu ușurință și extinsă la 200cm, astfel încât cina de Crăciun în familie va deveni o bucurie.

Pentru ambientele care vor să inspire non-conformism și originalitate, vă recomandăm pernele decorative: perfecte pentru spațiile interioare moderne dar ideale în egală măsură ca daruri de sărbători. Ca bonus, pernele decorative stoc se află acum la un preț redus cu -20%.

 

 

 

 

Tabloul decorativ LLUVIA este o decorațiune de perete magică și se potriveste în orice cameră. Culori vii, un contrast vizual deosebit – un cadou perfect de Crăciun. Îl găsești acum la Evambient, cu o reducere de -30%!

Ángel Cerdá este un grup de companii situate în Spania, cu o istorie de succes de peste 125 de ani, fiind una dintre cele mai importante branduri de design de mobilier din Europa. La Evambient, amenajarea spațiilor în pregătirea sărbătorilor tocmai a devenit mai ușoară: măsuța de cafea design Hollie beneficiază de o reducere de -10%.

Magia reducerilor de iarnă vă așteaptă la Evambient!

Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Firmele de amenajări interioare fac bani frumoși implementând stilul industrial. Mă rog, o tentă, un
Casa ta e locul care te inspiră și îți oferă energia necesară în fiecare zi.
Știi care sunt greșelile de bază în ceea ce privește distribuirea mobilierului și care afectează
Vrei sa revitalizezi aspectul livingului tau fara a cheltui prea mult?  Nimic mai simplu! Ti-am

Comments are closed.