Amenajări interioare și decorațiuni. Oglinzi de la Evambient

Amenajări interioare și decorațiuni. Oglinzi de la Evambient

Oglinzile sunt decoratiuni (sau obiecte de mobilier) adeseori ignorate în amenajări interioare. Ori, cel puțin, rolul lor este minimizat, deși ele au capacitatea de a da adâncime, eleganță și grandoare spațiului. Oglinda poate fi inima unei încăperi, poate fi elementul central al acesteia. Dacă luăm drept exemplu baia, vom observa că toate celelalte elemente și piese de mobilier sunt aranjate în jurul oglinzii. Piesa centrală în camera de baie este de cele mai multe ori o oglindă.

► Consultați oferta de oglinzi de la Evambient

Într-un living, oglinda contribuie la luminarea spațiului, reflectând lumina naturală. Proiectanții de amenajări interioare folosesc oglinzile nu doar ca simple decorațiuni, ci îi dau acesteia și un rol de amplificator. Într-un magazin de haine efectul pe care îl are o oglindă bine poziționată este acela de bogăție, spațiu larg și eleganță.

Efectul obținut depinde de mărimea oglinzii dar și de rama acesteia, care de cele mai multe ori se aliniază cu stilul încăperii. Altfel, oglinda în sine, este un element neutru pentru amenajări interioare, care nu afectează stilul amenajării, ci doar îl accentuează.

Vă prezentăm în continuare câteva oglinzi, fiecare cu unicitatea și frumusețea ei.

oglinda Bakur

Oglinda Bakur

Oglinda Bakur este o piesă absolut inedită, cu ramă din lemn are unicitatea de a fi iregulară. Are acel atribut căutat de specialiștii în amenajări interioare, adică este organică precum lemnul natural. Evident este o alegere potrivită pentru spațiile amenajate într-un stil rustic, indiferent dacă este vorba de hol, baie sau living.

Oglinda Bakur parcă vine de undeva din spațiile imense ale Siberiei, are puterea extraordinară de a da spațiu amenajării dvs.

 

Oglinda Ego

Genul de decoratiuni moderne pentru spații care tind spre perfețiune. Perfect circulară, oglinda Ego este formată din trei părți, precum cele ale unui grafic. O parte gri-metalic, una aurie și oglinda în sine. Această împărțire conferă obiectului o eleganță modernă, exactitatea împărțirii recomandând oglinda pentru spațiile bine organizate, dar care nu duc lipsă de glamour, dacă putem să spunem așa.

Spațiul unde este o oglindă Ego se remarcă prin perfecțiune și ambient. Alăturarea cu alte decorațiuni poate fi o sarcină extrem de ușoară, te ajută această oglindă.

amenajari interioare
amenajari interioare

Oglinda Daisy

Forma ovală a acesteia va fi de regulă imprimată locului unde se află. Va da înălțime și curbe moi locului, se va transforma în cel mai bun accesoriu. Deși are un aspect modern, este genul de decorațiune care te transportă îanpoi în timp. Cine privește în această oglindă va fi dus imediat într-o cameră din secolele trecute. Ar putea să se imagineze, fără prea mare efort, o prințesă sau un curtean.

Proiectanții de amenajări interioare se vor feri însă să exagereze cu numărul de obiecte care stau lângă această oglindă. Daisy nu are nevoie de foarte multă mobilă ca să iese în evidență.

Oglinda Portrait

Design minimalist, abordare scandinavă, cu note industriale. Caracteristici care sunt la modă în amenajări interioare. Nota de eleganță este evidentă în forma oglinzii Portrait. Circulară, cu ramă din cupru și sistem de prindere din piele sintetică, oglinda poate fi agățată cu ușurință în aproape orice încăpere, unde mai este nevoie de decorațiuni cu un impact imediat.

oglinda amenajari interioare
amenajari interioare

Oglinda Mercury

O oglindă cu un design mai neobișnuit. Oglinda Mercury, formată dintr-o serie de cinci discuri de diferite dimensiuni unite între ele, face parte din acele decoratiuni perfecte pentru spațiile de trecere, antecamere sau holuri, permițându-ți să arunci o privire asupra ținutei tale, chiar înainte să ieși din apartament.

Proiectanții de birouri sau sală de așteptare la cabinetele de profesii liberale sunt tentati sa opteze pentru agest gen de decoratiuni.

 

Sunt doar câteva propuneri din multitudinea de produse disponibile. Cu aceste oglinzi, dar și altele, puteti crea propriile dvs amenajari interioare. Pentru mai multă inspirație nu ezitați să răsfoiți paginile site-ului nostru. Care este cea mai frumoasă oglindă? Depinde. Până la urmă frumusețea este în ochii celui care privește, așa spune un proverb.

Oglinzile sunt un accesoriu pe care fiecare locuință trebuie să îl dețină. Cu stiluri și
Stilul eclectic, atunci când ne referim la mobila şi la amenajări interioare, dar merge şi
Este plin internetul de reguli pe care trebuie să le respecți când îți faci o
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
E aproape decembrie! Pentru cei mai mulți dintre noi asta înseamnă că se apropie și

Comments are closed.