Cum să îți răcorești casa pe timp de vară

Cum să îți răcorești casa pe timp de vară

Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat. Dar chiar dacă este cel mai așteptat și iubit anotimp, canicula, zăpușeala și nopțile cu temperaturi ridicate aduc un grad ridicat de disconfort.

Ne dorim să te poți bucura de toate lucrurile frumoase care vin odată cu sezonul tău preferat, așa că mai jos ți-am pregătit câteva soluții care te ajută să îți răcorești casa pe perioada verii.

Lustre cu ventilator care se potrivesc perfect în ambientul tău

Alege o soluție elegantă care o să îți aducă în casă confortul termic pe care ți-l dorești și care o să îți completeze cu stil amenajarea. Asortează cromatic ventilatorul cu restul camerei și vei asigura astfel un aspect unitar al întregii încăperi!

Ventilatoare moderne cu LED

Acest tip de ventilatoare se potrivesc în mod special în amenajările moderne și minimaliste. Pe lângă randamentul excelent pe care îl au, vor fi o adiție de bun gust la întreaga amenajare și îți vor scălda în lumină rece și aer răcoros întreaga casă.

Ventilatoare cu lamele din lemn

Dacă ai ales pentru amenajarea ta un stil mai tradițional care are în centru materiale naturale precum lemnul, cu siguranță modelele de mai jos sunt alegerea potrivită pentru tine. Pe lângă faptul că răcesc eficient încăperea, se vor potrivi de minune cu mobilierul și cu celelalte elemente ale amenajării.

Ventilatoare în stil industrial

Pregătești o amenajare mai deosebită sau îți dorești un obiect decorativ de efect în camera ta pentru a-i da un plus de stil? Mai jos găsești soluția perfectă! Ventilatoare în stil industrial care nu doar că îți răcoresc spațiul, dar arată foarte bine și îți complementează cu stil amenajarea.

 

Nu lăsa canicula să îți strice vara! Bucură-te de căldură afară și de răcoare în casă cu ventilatoarele cool pe care le găsești pe site-ul nostru! Pe orice vreme, Evambient e alături de tine și casa ta!

Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Locul în care te simți bine și simți că ești acasă nu trebuie să fie

Comments are closed.