5 Idei pentru amenajarea apartamentelor de mici dimensiuni

5 Idei pentru amenajarea apartamentelor de mici dimensiuni

Locul în care te simți bine și simți că ești acasă nu trebuie să fie mare ci trebuie să fie cald, primitor și să răspundă nevoilor tale. Iar acest lucru se aplică indiferent de cât de mare, sau mic, este apartamentul în care locuiești. Tot ce trebuie să faci este să îți folosești imaginația și să îl personalizezi.

Mai jos ți-am pregătit câteva sfaturi și idei care te ajută să amenajezi cu gust un apartament de mici dimensiuni. Spațiul pe care îl ai la dispoziție este mai mult decât suficient dacă ai soluțiile potrivite.

Folosește oglinzi în amenajare pentru a face spațiul să pară mai mare

Atunci când spațiul pe care îl ai la dispoziție este limitat, folosirea oglinzilor este o idee excelentă. Acest lucru va da senzația că încăperea este de două mai mare.

Vopsește pereții în nuanțe deschise

Este cunoscut faptul că albul în mod special și nuanțele deschise fac spațiile să pară mai generoase. Acest lucru se datorează faptului că atunci când ai pereți deschiși la culoare, camera este mai luminată. Folosește-te de acest lucru în amenajarea ta și cu siguranță vei observa avantajele.

Mobilier versatil

Pentru a te bucura de tot confortul de care ai nevoie chiar dacă apartamentul este unul mic, mobilează-l într-un mod creativ. Alege mobilier minimalist, versatil, care poate fi folosit în mai multe moduri!

Pune-ți ambientul în valoare prin lumină naturală și artificială

O încăpere luminoasă va părea întotdeauna mai mare. Folosește-te de acest avantaj dacă spațiul de care dispui este limitat. Lasă lumina naturală să intre în casa ta și alege corpuri de iluminat care să te ajute să pui în perspectivă amenajarea.

Gândește amenajarea pe zone

Chiar dacă nu ai mult spațiu la dispoziție, delimitează vizual, prin amenajare, zonele importante din casă. Limitează-te la lucrurile esențiale și creează diferite locuri pentru diferite activități, iar în acest fel și spațiul tău va părea mai mare.

Noi credem că nu contează cât de mare este casa ta, iar confortul tău nu depinde de asta. Indiferent de cât spațiu ai la dispoziție, cel mai important lucru este să îl amenajezi pe gustul tău. Make it cozy, fii creativ și bucură-te de fiecare moment petrecut la tine acasă! Evambient îți e alături cu tot ce ai nevoie ca să îți creezi ambientul perfect.

Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Comments are closed.