3 Lucruri de care să ții cont atunci când alegi canapeaua

3 Lucruri de care să ții cont atunci când alegi canapeaua

Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel mai important spațiu al casei! Locul tău preferat din casă poate fi oriunde, dar importanța living-ului este dată de faptul că este spațiul cel mai versatil, unde ne desfășurăm majoritatea activităților. Dormitorul este pentru odihnă, bucătăria pentru gătit, dar livingul este pentru orice vrei tu: relaxare, somn, întâlniri cu prietenii, serialele tale preferate și multe altele.

Pentru a-ți oferi o mână de ajutor în amenajarea acestuia, mai jos îți oferim câteva sfaturi despre alegerea celei mai importante piese de mobilier din living: canapeaua.

Dimensiuni

Pentru a alege canapeaua perfectă, trebuie să măsori atent locul unde vrei să o amplasezi și să ții cont de spațiul de care ai nevoie pentru a o utiliza confortabil. Dacă dimensiunea livingului îți permite, poți lăsa o zonă de circulație în spatele ei, iar dacă ai mai puțin spațiu la dispoziție, amplaseaz-o pe unul dintre pereți, pe latura mare a camerei. Pentru a economisi spațiu, poți alege o canapea mai mică sau un model cu brațe înguste, iar dacă vrei o canapea mare, măsoară de două ori înainte pentru a te asigura că se integrează în amenajarea ta. Indiferent că ai un living mare sau unul mai mic, pe evambient.ro găsești canapeaua perfectă pentru spațiul tău.

Cromatică

Canapeaua ta este superstarul livingului și este o idee excelentă să alegi un model care contrastează cromatic cu restul amenajării. Alege culori complementare, păstrează echilibrul și asigură-te că nu eclipseasă celelalte obiecte din amenajarea ta! Dacă totuși îți dorești să ai o singură culoare dominantă, asigură-te că o repartizezi uniform și că nu încarci excesiv livingul.

Stil

Unitatea stilistică este esențială în orice amenajare și chiar dacă stilurile pot fi combinate într-o mulțime de feluri, păstrarea unui stil dominant este importantă. Poți combina un stil minimalist cu unul clasic sau poți adăuga elemente vintage într-o amenajare modernă, dar dacă vrei să combini mai multe stiluri, riști să nu obții efectul pe care ți-l dorești. Sfatul nostru este să păstrezi stilul în care este realizată amenajarea ta și atunci când alegi canapeaua. Dacă totuși vrei să alegi un altul și să faci din canapeaua ta centrul atenției, poți face asta, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu celelalte elemente ale amenajării.

Indiferent care este canapeaua pe care o vei alege, ține cont de recomandările de mai sus și mai ales, ține cont de scopul ei și fă o alegere personală, curajoasă, care să răspundă perfect cerințelor tale. Evambient te încurajează să faci alegeri personalizate și să te exprimi liber prin amenajarea ta.
Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.
Locul în care te simți bine și simți că ești acasă nu trebuie să fie

Comments are closed.