3 tipuri de fotolii pentru toate gusturile

3 tipuri de fotolii pentru toate gusturile

Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt fotoliul și canapeaua. Astăzi o să îți prezentăm 3 tipuri de fotolii pe care le poți alege pentru a-ți crea locul tău perfect de relaxare.

Fotoliu clasic

Acest tip de fotoliu este confortul suprem. Cu spatele și brațele înalte, este mai mult decât un loc de stat, este un adevărat răsfăț pentru oricine se așază. Amintește de epocile trecute, de casele nobililor și este, bineînțeles, creat să îți ofere momente perfecte de relaxare.

Fotoliu scaun

Fratele mai mic al fotoliului clasic, acesta este o adaptare modernă care a fost necesară în primul rând din rațiuni care țin de spațiu. Formele moderne de locuire nu se compară cu vilele și casele secolelor trecute, iar uneori trebuie să renunțăm la confortul pe care un fotoliu ți-l oferă tocmai din acest motiv. Vestea bună este că acum poți să te bucuri de relaxare într-un scaun mai confortabil decât un scaun și un fotoliu mai mic decât un fotoliu, adică într-un fotoliu-scaun.

Fotoliu pivotant

Tot din categoria necesităților lumii moderne, este și nevoia de mobilitate. Dacă vrei să ai parte de confortul pe care ți-l oferă un fotoliu dar și de libertate de mișcare, cu siguranță alegerea potrivită pentru tine este fotoliul pivotant.

În ceea ce privește stilul pe care îl alegi, acesta trebuie să țină cont de restul amenajării, dar recomandarea noastră este să faci din fotoliul pe care îl alegi superstarul casei. Până la urmă, e locul tău preferat de relaxare unde te bucuri de cel mai mare confort și pe care nu îl împarți cu nimeni. Alege fotoliul perfect pentru tine din multitudinea de opțiuni de la Evambient!
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.
Locul în care te simți bine și simți că ești acasă nu trebuie să fie

Comments are closed.