Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Lustra LED cu ventilator ultrasilentios si telecomanda FIERA G

072237 SU

Disponibile 4 bucati!

2 524 LEI

-15%

2 969 LEI

In stoc

Brand-ul Sûlion este dedicat iluminatului de mai bine de 30 de ani, reușind să acumuleze o experiență excelentă în iluminatul tehnic și iluminatul decorativ. La rândul său, a reușit să se specializeze în sectorul ventilatoarelor de tavan, cu o gamă largă.
La începuturile sale, Sûlion ca brand de iluminat a fost numit SUL, oferind produse de cea mai bună calitate, folosind cei mai buni furnizori și având cei mai buni profesioniști, premisă pe care o menține și acum.
De-a lungul anilor, marca Sûlion a creat colecții de iluminat decorativ și a reușit să se diferențieze în ceea ce privește iluminarea băilor și exterioarelor. Ambele sunt zone care necesită iluminare cu un grad ridicat de protecție împotriva apei și a prafului.
Recent, s-a concentrat pe extinderea catalogului său de lămpi, aplice, aplice pentru dulapuri, lămpi de podea, lămpi de masă, flexibile și lămpi cu LED cu o gama de produse tehnice de iluminare și ventilație.

Materialemetal, difuzor acrilic
Culoaregri antracit
Putere18Watt LED SMD 1900Lm 4000K inclus in pret
Tensiune220-240V,50/60Hz
Dimensiunidiametru: 132cm, inaltime reglabila: 42 - 52cm
Informatii produs:operat de control de la distanta, (telecomanda inclusa in pret) cu care se poate seta cele 6 viteze, consum de energie redus, fiind un ventilator ultrasilentios cu functie reversibila iarna-vara

Scrie o recenzie

Lustra LED cu ventilator ultrasilentios si telecomanda FIERA G

Lustra LED cu ventilator ultrasilentios si telecomanda FIERA G

Scrie o recenzie

WhatsApp!