Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Date personale:

Date comanda:

Detalii problema:Upload fotografie:
Toate produsele comercializate de catre site-ul evambient.ro, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaj propriu si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Unele dintre produse s-ar putea sa fie trecute in categoria de produse resigilate, in pagina de prezentare a fiecarui produs fiind trecut explicit motivul resigilarii produsului.

Toate produsele vandute si livrate sunt insote de certificatul de garantie emis direct de S.C. Evalight S.R.L. Certificatul de garantie contine instrunctiunile generale de utilizare si conditiile de garantie.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii, pe adresa office@evambient.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie, factura fiscala si dovada instalarii produsului de catre persoane autorizate. In cazul aparitiei unei defectiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garantie este singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat impreuna cu factura fiscala si dovada platii (chitanta, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei Bunului.

Garantia Bunurilor, care beneficiaza de Certificatul de Garantie emis de S.C. Evalight S.R.L., se solutioneaza prin acest formular sau la adresa de email office@evambient.ro

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

CONDIŢII DE ACORDARE A GARANŢIEI

1.Pentru a beneficia de prezenta garanție, Cumpărătorul este obligat să prezinte factura originala / bonul fiscal / avizul original de cumpărare și Certificatul de Garanție al Produsului.

2.Garanția privește Produsul , în integralitatea sa așa cum a fost livrat Cumpărătorului , nu piesele ori subansamblele sale și nu se extinde asupra accesoriilor , pieselor adăugate sau schimbate de Cumpărător ulterior achiziționării Produsului și nici asupra consumabilelor.

3.Garanția este asigurată de către SC EVALIGHT SRL prin repararea sau înlocuirea Produsului defect cu un altul identic, în limita stocului SC EVALIGHT SRL disponibil sau în cazul în care repararea/ înlocuirea acestuia nu este posibilă sau este disproporționată prin restituirea contravalorii Produsului conform legislației în vigoare în termen de 15 zile calendaristice de la data când SC EVALIGHT SRL a luat la cunoștința de deficiențele respective sau de la data la care un document de predare-primire a fost încheiat ca urmare a predării Produsului de către Cumpărător unei persoane desemnate de SC EVALIGHT SRL pentru a încheia documentul de predare-primire, dată aflată în interiorul termenului de garanție, cu condiția respectării tuturor cerințelor din prezentul certificat.

4.În cazul în care Produsul este un produs de folosință îndelungată, potrivit art. 2 lit. i) din Legea 449/2003, care nu poate fi reparat sau a cărui durată cumulată de nefuncționare din cauza deficiențelor apărute în termenul de garanție legală de conformitate depășește 10% din durata acestui termen, Cumpărătorul poate cere înlocuirea Produsului sau restituirea contravalorii Produsului.

5.Produsul de folosință îndelungată cu care se înlocuiește Produsul defect în cadrul termenului de garanție va beneficia de un nou termen de garanție care va curge de la data preschimbării Produsului.

6.Eventualele deteriorări cauzate de manipularea sau utilizarea necorespunzătoare de genul zgârieturilor (inclusiv desprinderi vopsea), șocurilor sau rupturi ale elementelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunoștința SC EVALIGHT SRL în momentul achiziționării Produsului nu constituie obiectul garanției. Lipsa accesoriilor care nu a fost adusa la cunoștința SC EVALIGHT SRL în momentul achiziționării nu constituie obiectul garanției.

7.Pentru produsele reparate, termenul de garanție comercială se prelungește cu o perioadă egală cu perioada cuprinsă între momentul în care deficiențele Produsului, survenite în interiorul termenului de garanție, au fost aduse la cunoștințe SC EVALIGHT SRL / Produsul a fost prezentat persoanei desemnate de SC EVALIGHT SRL cu incheierea documentelor de predare-primire sau unității de service menționate în instrucțiunile de utilizare ale Produsului și momentul în care Produsul a fost adus în stare de utilizare normală și respectiv Cumpărătorul a fost notificat în scris în vederea ridicării sau predării efective a Produsului. Cumpărătorul este obligat să verifice integritatea şi funcţionarea produsului la cumpărare şi atestă acest fapt prin semnarea certificatului de garanţie.

8.Caracteristicile şi performanţele produsului sunt trecute pe ambalaj şi pe eticheta ataşată produsului.

9. Produsul se montează în exclusivitate de persoane autorizate în lucrări de montaj la tensiune de 230V iar la solicitarea Vânzătorului, Cumpărătorul va prezenta dovada instalării produsului de către persoane autorizate.

10.Durata medie de functionare a produsului este de 10 ani .

PIERDEREA GARANŢIEI

Garanția se pierde, SC EVALIGHT SRL fiind exonerat de obligațiile sale privind garanția, la îndeplinirea oricărei condiții de mai jos:

1.Schimbarea stării originale a Produsului (păstrarea în condiții improprii, expunerea la acțiunile substanțelor chimice, corozive, expunerea la intemperii care au deteriorat Produsul )

2.Modificarea / desigilarea / repararea Produsului de către persoane fizice sau juridice neautorizate de către SC EVALIGHT SRL

3.Utilizarea Produsului în alt regim decât cel casnic.


WhatsApp!
SAL SOL