Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Producatori Exista 19 producatori

Cover producatori
Se afiseaza 1 - 19 din 19 produse
 • 366 Concept

  Producem mobilă pentru cele mai rafinate gusturi. Piesele noastre, indiferent că sunt cele mai simple scaune sau canapele contribuie din plin la crearea unor amenajări interioare desăvârșite. Oferim doar mobiă cu desing atemporal. Avem mobilier care se incadreaza in aproape orice stil de amenajari interioare.

  Vezi mai mult
 • Bejorama Valencia

  Corpuri de iluminat cu aspect clasic, create de meșteri din Valencia, zonă cu renumiți artizani. Va prezentăm meșteri care nu fac rabat de la calitate. dealtfel, Valencia este recunoscută pentru meșteșugurile sale tradiționale.

  Vezi mai mult
 • DESIGN FOR THE PEOPLE

  Design for the People creează iluminatul unic danez care utilizează tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, alături de materiale industriale luxoase, dar si robuste. Ideal pentru utilizare atât în interiorul cât și în exteriorul casei, Design for the People a creat cu succes o iluminare de înaltă calitate, bine proiectată, la un preț accesibil.


  Vezi mai mult
 • Evambient Barcelona Living

  Barcelona Living este un brand care nu ofera doar mobila exceptionala, ci si o colectie impresionanta de decoratiuni pentru amenajari interioare. Oferta de la Barcelona Living include colectii de obiecte pentru dormitor, cât și corpuri de iluminat cu design exceptional.

  Vezi mai mult
 • Evambient Decor Lux- DZ

  O colecție de decorațiuni utile și perfect adaptabile în orice stil de amenajări interioare. Reunite sub marca proprie Evambient, vă sunt oferite elemente de decorațiuni de lux, de la oglinzi și produse textile până la accesorii textile pentru mobila dvs.

  Vezi mai mult
 • Evambient Nordic Decor- SAP

  Oferim mobilă de cel mai bun gust. Mobila noastră este ideală pentru amenajări interioare efectuate de către dvs înșivă. De la cele mai simple decorațiuni - oglinzi, covoare, tablouri, etc... – și până la piese de mobilier care se adapteaza una cu cealaltă de parcă așa ar fi fost proiectate.

  Chiar dacă oferim o mobilă oarecum pe stilul țărilor nordice, avem canapele pe care se pot odihni foarte bine și mediteraneenii. Avem scaune pe care se poate așeza oricine. Într-un cuvânt, mobilă pentru cele mai diverse gusturi.

  Vezi mai mult
 • Evambient Scandinav Living- SM

  Secțiune destinata pasionaților de amenajări interioare cu mobila stil scandinav. Destinate în primul rând spațiilor de locuit cu rol în camera de zi, hol, sufragerie sau așa numitele camere living-room, mobila din această categorie este compusă mai mult din scaune, colțare, canapele, mese. Nu lipsesc scaune moderne pentru birouri (directoriale, economice) dar și cele de inspirație clasică.

  O atenție desoebită acordăm pentru mobila de tip office, mobila cu așa numitele caractere de utilitate, practică și cu diverse funcționalități.

  Vezi mai mult
 • Evambient Stil Industrial-VC

  Mobilă și decorațiuni oferite de Evambient Industrial. În general avem produse care denotă un aer caracteristic stilului industrial, un stil cu mobila puternic ancorată în zona decoratiunilor și amenajprilor interioare de acest gen.

  Oferim de la scaune și mese, tablouri decoratiuni, tabureți și până la cele potrivite canapele. Amenajați-vă propriul dvs spațiu cu mobilă din gama industrial.

  Vezi mai mult
 • Evambient Vintage Style -SX

  Decoratiuni de tip vintage si corpuri de iluminat din aceeasi gamă, iată elemente care definesc produsele din această categorie. Evambient Vintage Style are câteva produse din seria lămpilor de birou care, cu siguranță, îi vor mulțumi pe arhitecți. De exemplu. Dar și studenții sau liber-profesioniștii au motive să fie încântați de produsele de aici.

  În materie de corpuri de iluminat, nu se poate să nu remarcăm noile tehnologii cu LED și întrepătrunderea acestora cu stilul clasic, al părinților noștri, ceea ce ar fi un motiv suficient pentru redefinirea Vintage-ului. Mobila de aici este ceva mai sobră.

  Vezi mai mult
 • Favourite Lighting

  Favorite este o echipa de profesionisti cu 20 de ani de experienta in productia si distributia unei game largi de corpuri de iluminat decorative originale.

  Fiecare produs oferit de Favorite este atent verificat sa corespunda normelor actuale de calitate si tendintelor de design interior contemporan modern sau clasic.

  Vezi mai mult
 • Glass LPS

  Cu o gama de peste 1000 de tipuri de corpuri de iluminat si peste 45 de ani de experienta in domeniu, Glass LPS imbina eficient manufacturarea si design-ul, expertiza si dedicarea regasindu-se in fiecare detaliu al candelabrelor si lustrelor.

  Vezi mai mult
 • It's about romi

  Corpuri de iluminat de la RoMi sunt acelea care par a fi desprinse din altă lume. Nu sunt atât de îndepărtați de România, cel puțin nu geografic. Firma olandeză a început să existe având birourile într-o mansardă din Amsterdam. Olanda nu este patrie doar pentru lalele, ci și pentru giganți economici. Poate, peste un timp, Romi va fi foarte aproape de Philips...în ceea ce privește producția de corpuri de iuminat desigur.

  Vezi mai mult
 • Lux Lighting Schonbek

  Corpuri de iluminat de la Schonbek

  Numele și brandul Schonbek, dacă vorbim despre corpuri de iluminat dintre cele mai luxoase, face parte din familia Swarovski. O companie care numai când îi rostești numele vezi deja strălucire, eleganță și lumină. Multă lumină.

  Vezi mai mult
 • LUX Swarovski Lighting

  Swarovski înseamnă cristal, lux, bogăție, dar și corpuri de iluminat. Asta implică în mod obligatoriu și alte prețuri. Corecte, căci nu se pot compara corpuri de iluminat produse de Swarovski Lighting cu cele de la Lighting China. Ar fi absurd.

  Swarovski s-a implicat în business-uri mulate pe tema lighting prin mai multe direcții. Câteva sunt prezente și la noi în magazinul online, corpuri de iluminat de la Schonbek fiind una dintre acestea.

  Vezi mai mult
 • Mimax Lighting

  Mimax Lighting produce corpuri de iluminat de un modernism aproape ieșit din comun. Orice aplică, orice veioză, orice este pentru iluminat și poartă marca Mimax va fi modern. Aproape obligatoriu. Mimax produce acele corpuri de iluminat la care nu trebuie să te uiți ca să le vezi. Se observă de la sine.

  Vezi mai mult

  0 produse

 • Näve Lighting

  Ideile, creativitatea si flexibilitatea sunt calitatile care au dat firmei Năve o buna reputatie in sectorul iluminatului european. Diversitatea modelelor cuprinde corpurile  de iluminat pentru interior, de la lustre, pendule moderne, candelabre moderne, plafoniere moderne, veioze, lampi de masa si lampi de podea, aplice moderne, corpuri de iluminat pentru birouri, dormitoare, bucatarii, living room.

  Vezi mai mult
 • Nordlux

  Nordlux consideră că fiecare schema a unui design de succes începe cu inovația. Înființată în Danemarca în 1977, gama de produse de iluminat exterior si interior marca Nordlux, oferă iluminare de calitate și designuri atemporale la prețuri accesibile.

  Vezi mai mult
 • Robers

  Robers este o companie relativ mica, o afacere de familie care include si proiectarea de copruri de iluminat. Robers, din Germania, reprezintă de fapt un grup care știe să facă de toate. Ei desenează, ei forjează, ei fac instalațiile electrice, ei fac corpuri de iluminat autentice.

  Vezi mai mult
 • Vondom

  Vondom este de neignorat in domeniul decoratiuni, amenajari interioare, chiar si mic mobilier sau copruri de iluminat. Produsele Vondom au în primul rând ceva de avangardă.

  Vezi mai mult
Se afiseaza 1 - 19 din 19 produse