Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Producatori Exista 17 producatori

Cover producatori
Se afiseaza 1 - 17 din 17 produse
 • 366 Concept

  Producem mobilă pentru cele mai rafinate gusturi. Piesele noastre, indiferent că sunt cele mai simple scaune sau canapele contribuie din plin la crearea unor amenajări interioare desăvârșite. Oferim doar mobiă cu desing atemporal. Avem mobilier care se incadreaza in aproape orice stil de amenajari interioare.

  Vezi mai mult
 • Angel Cerda

  Ángel Cerdá este un grup de companii situate în Spania, o afacere de familie, cu o istorie de succes de peste 125 de ani, pe parcursul a 4 generatii diferite, ceea ce ia permis să se poziționeze ca una dintre cele mai importante branduri de design de mobilier din Europa

  Vezi mai mult
 • Corpuri de iluminat stil scandinav - Nordlux

  Nordlux consideră că fiecare schema a unui design de succes începe cu inovația. Înființată în Danemarca în 1977, gama de produse de iluminat exterior si interior marca Nordlux, oferă iluminare de calitate și designuri atemporale la prețuri accesibile.

  Vezi mai mult
 • Corpuri iluminat - Lustre stil scandinav -DESIGN FOR THE...

  Design for the People creează iluminatul unic danez care utilizează tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, alături de materiale industriale luxoase, dar si robuste. Ideal pentru utilizare atât în interiorul cât și în exteriorul casei, Design for the People a creat cu succes o iluminare de înaltă calitate, bine proiectată, la un preț accesibil.


  Vezi mai mult
 • Evambient Barcelona Living

  Barcelona Living este un brand care nu ofera doar mobila exceptionala, ci si o colectie impresionanta de decoratiuni pentru amenajari interioare. Oferta de la Barcelona Living include colectii de obiecte pentru dormitor, cât și corpuri de iluminat cu design exceptional.

  Vezi mai mult
 • Evambient Decor Lux- DZ

  O colecție de decorațiuni utile și perfect adaptabile în orice stil de amenajări interioare. Reunite sub marca proprie Evambient, vă sunt oferite elemente de decorațiuni de lux, de la oglinzi și produse textile până la accesorii textile pentru mobila dvs.

  Vezi mai mult
 • Evambient Scandinav Living- SM

  Secțiune destinata pasionaților de amenajări interioare cu mobila stil scandinav. Destinate în primul rând spațiilor de locuit cu rol în camera de zi, hol, sufragerie sau așa numitele camere living-room, mobila din această categorie este compusă mai mult din scaune, colțare, canapele, mese. Nu lipsesc scaune moderne pentru birouri (directoriale, economice) dar și cele de inspirație clasică.

  O atenție desoebită acordăm pentru mobila de tip office, mobila cu așa numitele caractere de utilitate, practică și cu diverse funcționalități.

  Vezi mai mult
 • Evambient Stil Industrial-VC

  Mobilă și decorațiuni oferite de Evambient Industrial. În general avem produse care denotă un aer caracteristic stilului industrial, un stil cu mobila puternic ancorată în zona decoratiunilor și amenajprilor interioare de acest gen.

  Oferim de la scaune și mese, tablouri decoratiuni, tabureți și până la cele potrivite canapele. Amenajați-vă propriul dvs spațiu cu mobilă din gama industrial.

  Vezi mai mult
 • Evambient Vintage Style -SX

  Decoratiuni de tip vintage si corpuri de iluminat din aceeasi gamă, iată elemente care definesc produsele din această categorie. Evambient Vintage Style are câteva produse din seria lămpilor de birou care, cu siguranță, îi vor mulțumi pe arhitecți. De exemplu. Dar și studenții sau liber-profesioniștii au motive să fie încântați de produsele de aici.

  În materie de corpuri de iluminat, nu se poate să nu remarcăm noile tehnologii cu LED și întrepătrunderea acestora cu stilul clasic, al părinților noștri, ceea ce ar fi un motiv suficient pentru redefinirea Vintage-ului. Mobila de aici este ceva mai sobră.

  Vezi mai mult
 • Favourite Lighting

  Favourite este o echipa de profesionisti cu 20 de ani de experienta in productia si distributia unei game largi de corpuri de iluminat decorative originale.

  Fiecare produs oferit de Favourite este atent verificat sa corespunda normelor actuale de calitate si tendintelor de design interior contemporan modern sau clasic.

  Vezi mai mult
 • Glass LPS

  Cu o gama de peste 1000 de tipuri de corpuri de iluminat si peste 45 de ani de experienta in domeniu, Glass LPS imbina eficient manufacturarea si design-ul, expertiza si dedicarea regasindu-se in fiecare detaliu al candelabrelor si lustrelor.

  Vezi mai mult
 • Globo Lighting

  Globo Lighting este un adevarat creator de tendinte in materie de tehnologie corpuri de iluminat solara si LED, special pentru iluminatul interior si exterior.

  Vezi mai mult
 • Näve Lighting

  Ideile, creativitatea si flexibilitatea sunt calitatile care au dat firmei Năve o buna reputatie in sectorul iluminatului european. Diversitatea modelelor cuprinde corpurile  de iluminat pentru interior, de la lustre, pendule moderne, candelabre moderne, plafoniere moderne, veioze, lampi de masa si lampi de podea, aplice moderne, corpuri de iluminat pentru birouri, dormitoare, bucatarii, living room.

  Vezi mai mult
 • Robers

  Robers este o companie relativ mica, o afacere de familie care include si proiectarea de copruri de iluminat. Robers, din Germania, reprezintă de fapt un grup care știe să facă de toate. Ei desenează, ei forjează, ei fac instalațiile electrice, ei fac corpuri de iluminat autentice.

  Vezi mai mult
 • Searchlight

  Searchlight Lighting a fost fondată în 1945, fiind unul dintre cei mai mari și mai experimentați distribuitori de iluminat din industrie, în urmă cu 10 ani au luat decizia de a forma propria companie de producție pentru a asigura aprovizionarea continuă și regulată a corpurilor de iluminat unice la prețuri competitive.

  Vezi mai mult
 • Sulion

  Brand-ul Sûlion este dedicat iluminatului de mai bine de 30 de ani, reușind să acumuleze o experiență excelentă în iluminatul tehnic și iluminatul decorativ. La rândul său, a reușit să se specializeze în sectorul ventilatoarelor de tavan, cu o gamă largă.

  Vezi mai mult
 • Vondom

  Vondom este de neignorat in domeniul decoratiuni, amenajari interioare, chiar si mic mobilier sau copruri de iluminat. Produsele Vondom au în primul rând ceva de avangardă.

  Vezi mai mult
Se afiseaza 1 - 17 din 17 produse
WhatsApp!