Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Producatori Exista 13 producatori

Cover producatori
Se afiseaza 1 - 13 din 13 produse
 • Corpuri de iluminat stil scandinav - Nordlux

  Nordlux consideră că fiecare schema a unui design de succes începe cu inovația. Înființată în Danemarca în 1977, gama de produse de iluminat exterior si interior marca Nordlux, oferă iluminare de calitate și designuri atemporale la prețuri accesibile.

  Vezi mai mult
 • Corpuri iluminat - Lustre stil scandinav -DESIGN FOR THE...

  Design for the People creează iluminatul unic danez care utilizează tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, alături de materiale industriale luxoase, dar si robuste. Ideal pentru utilizare atât în interiorul cât și în exteriorul casei, Design for the People a creat cu succes o iluminare de înaltă calitate, bine proiectată, la un preț accesibil.


  Vezi mai mult
 • Evambient Decor Lux- DZ

  O colecție de decorațiuni utile și perfect adaptabile în orice stil de amenajări interioare. Reunite sub marca proprie Evambient, vă sunt oferite elemente de decorațiuni de lux, de la oglinzi și produse textile până la accesorii textile pentru mobila dvs.

  Vezi mai mult
 • Evambient Scandinav Living- SM

  Secțiune destinata pasionaților de amenajări interioare cu mobila stil scandinav. Destinate în primul rând spațiilor de locuit cu rol în camera de zi, hol, sufragerie sau așa numitele camere living-room, mobila din această categorie este compusă mai mult din scaune, colțare, canapele, mese. Nu lipsesc scaune moderne pentru birouri (directoriale, economice) dar și cele de inspirație clasică.

  O atenție desoebită acordăm pentru mobila de tip office, mobila cu așa numitele caractere de utilitate, practică și cu diverse funcționalități.

  Vezi mai mult
 • Evambient Vintage Style -SX

  Decoratiuni de tip vintage si corpuri de iluminat din aceeasi gamă, iată elemente care definesc produsele din această categorie. Evambient Vintage Style are câteva produse din seria lămpilor de birou care, cu siguranță, îi vor mulțumi pe arhitecți. De exemplu. Dar și studenții sau liber-profesioniștii au motive să fie încântați de produsele de aici.

  În materie de corpuri de iluminat, nu se poate să nu remarcăm noile tehnologii cu LED și întrepătrunderea acestora cu stilul clasic, al părinților noștri, ceea ce ar fi un motiv suficient pentru redefinirea Vintage-ului. Mobila de aici este ceva mai sobră.

  Vezi mai mult
 • Glass LPS

  Cu o gama de peste 1000 de tipuri de corpuri de iluminat si peste 45 de ani de experienta in domeniu, Glass LPS imbina eficient manufacturarea si design-ul, expertiza si dedicarea regasindu-se in fiecare detaliu al candelabrelor si lustrelor.

  Vezi mai mult
 • It's about romi

  La It's About Romi, designul colecțiilor, măiestria și rigoarea proceselor de fabricație, calitatea materialelor se reflectă foarte eficient: funcții de iluminare bine gândite, finisaje meticuloase, o gamă largă de forme și culori ... politica prețurilor aplicată de It's About Romi demonstrează dorința reală de a oferi iluminare de calitate, la prețuri accesibile.

  Vezi mai mult
 • ORION Leuchten

  „Calitate, eleganță și durabilitate” acesta este reperul celor de la ORION Leuchten, unde designerii combină inspirația cu măiestria artizanală austriacă pentru a crea produse respectate în întreaga lume.

  Vezi mai mult
 • Reccagni Angelo

  "100% MADE IN ITALY” acesta este sloganul celor de la Reccagni Angelo producator de lampi italiene autentice.

  Vezi mai mult
 • Robers

  Robers este o companie relativ mica, o afacere de familie care include si proiectarea de copruri de iluminat. Robers, din Germania, reprezintă de fapt un grup care știe să facă de toate. Ei desenează, ei forjează, ei fac instalațiile electrice, ei fac corpuri de iluminat autentice.

  Vezi mai mult
 • Sulion

  Brand-ul Sûlion este dedicat iluminatului de mai bine de 30 de ani, reușind să acumuleze o experiență excelentă în iluminatul tehnic și iluminatul decorativ. La rândul său, a reușit să se specializeze în sectorul ventilatoarelor de tavan, cu o gamă largă.

  Vezi mai mult
 • Vondom

  Vondom este de neignorat in domeniul decoratiuni, amenajari interioare, chiar si mic mobilier sau copruri de iluminat. Produsele Vondom au în primul rând ceva de avangardă.

  Vezi mai mult
Se afiseaza 1 - 13 din 13 produse
WhatsApp!
SAL SOL