Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

corpuri de iluminat

It's about romi

Corpuri de iluminat by RoMi Amsterdam


Omul este un spirit inventiv care reușește să creeze lucruri mărețe oriunde, chiar și într-un pod din Amsterdam. Astfel, în 1993 a luat naștere o companie cu visuri mari care și-a propus să creeze furnituri și corpuri de iluminat diverse.


Pe numele ei RoMi, acronimul de la Realistic Open Mind Individuals (persoane realiste cu mintea deschisă), compania a evoluat frumos și prin muncă, dedicare și multă plăcere a devenit o autoritate în corpuri de iluminat pentru interior sau exterior deopotrivă.


Echipa acestei companii este formată din oameni care iubesc lucrurile cu design simplu și minimalist, realizate din materiale pure și robuste.


RoMi creează corpuri de iluminat și accesorii cu dedicare, plăcere și muncă. Sunt corpuri simple, dar în același timp complexe, cu un design puternic și realizate într-un mod eficient și funcțional din materiale pure.


Din plăcerea de a oferi oamenilor lumină, acel lucru extrem de important din viața fiecăruia dintre noi, arhitecții și designerii și-au unit forțele, pentru a oferi clienților produse de cea mai bună calitate, care au reușit să facă brandul cunoscut pe plan internațional.


RoMi pune la dispoziția clienților săi veioze elegante, moderne, pendule moderne, lustre, lampadare moderne, lămpi de masă moderne, lămpi de birou, candelabre elegante, aplice moderne, aplice de perete.


Echipa It’s about RoMi, creează toate aceste corpuri de iluminat cu gândul la viața urbană, dar și la natura care este un izvor nesecat de inspirație și idei.

It-s-About-Romi
Catalog-2019

Good&Mojo
Catalog-2020

Lista produselor producatorului It's about romi

pe pagina
Se afiseaza 1 - 24 din 470 produse
Vezi mai multe produse
Se afiseaza 1 - 24 din 470 produse