Tarus LED cu Proiector pentru iluminat exterior Outdoor

5001BK-LED SRT


149 LEI

Searchlight Lighting a fost fondată în 1945 și rămâne o afacere deținută de familie, acum în a treia generație. Searchlight Electric are sediul în Manchester într-un centru construit pe 120.000 mp.

Fiind unul dintre cei mai mari și mai experimentați distribuitori de iluminat din industrie, în urmă cu 10 ani au luat decizia de a forma propria companie de producție pentru a asigura aprovizionarea continuă și regulată a corpurilor de iluminat unice la prețuri accesibile.

Searchlight este o companie responsabilă, dedicată îmbunătățirii mediului cu o gamă inovativă și extinsă de produse eficiente din punct de vedere energetic care încorporează lămpi tehnologice cu balast electronic.

Corpurile de iluminat marca Searchlight sunt recunoscute international, iar acum sunt disponibile si pentru dumneavoastra, diversitatea modelelor cuprinde corpurile  de iluminat pentru interior, de la lustre, pendule moderne, candelabre moderne, plafoniere moderne, veioze, lampi de masa si lampi de podea, aplice moderne, corpuri de iluminat pentru birouri, dormitoare, bucatarii, living room.

Descriere aluminiu turnat finisaj negru, sticla
Bec recomandat 3Watt bec GU10 LED 270Lm 3000K inclus in pret
Tensiune 220-240V,50/60Hz
Dimensiuni latime:10cm; inaltime:29cm
Informatii produs: tarus cu proiector pentru iluminat exterior cu protectie la umiditate IP44

Scrie o recenzie

Tarus LED cu Proiector pentru iluminat exterior Outdoor

Tarus LED cu Proiector pentru iluminat exterior Outdoor

Scrie o recenzie

WhatsApp!