Aplica de perete clasica din alama si cristale Schöler Empire

WA 2-1171/2 gold/478/260 klar-matt/Schli OR3 784 LEI

TRANSPORT GRATUIT

La comenzi de peste 400 lei

„Calitate, eleganță și durabilitate” acesta este reperul celor de la Orion, unde designerii combină inspirația cu măiestria artizanală austriacă pentru a crea produse respectate în întreaga lume. Viziunea Orion este să străluciască o lumină constantă pe piața mondială – cu noi dezvoltări de produse, design inovator, măiestrie artizanală austriacă și durabilitatea/longevitatea iluminatului. Seria de iluminat „Design by ORION” este fabricată exclusiv în fabrica de iluminat ORION din Viena-Liesing.Acesta este locul în care măiestria artizanală austriacă este îmbinată într-un mod orientat către client cu producția automată în serie. Fiecare lumină parcurge numeroși pași în producție: de la dezvoltarea designului, peste procesarea materiilor prime până la asamblarea componentelor individuale și controlul final al calității.

Descrieremetal alama disponibil in finisaj auriu, argintiu antic sau alama patinata antic, cristale Schöler, sticla crem gravata manual
Culoarepoza prezentare- auriu
Putere2x 40 Watt E14, bec exclus din pret
Tensiune220-240V,50/60Hz
Dimensiunilatime:30cm; inaltime:20cm; adancime:15cm
Greutate2,2 kg
Informatii produs:Va rugam sa specificati finisajul metalului in observatiile comenzii sau separat in mailul de confirmare pe care il veti primi de la unul dintre consultantii nostri.

Scrie o recenzie

Aplica de perete clasica din alama si cristale Schöler Empire

Aplica de perete clasica din alama si cristale Schöler Empire


Scrie o recenzie

Produse similare

WhatsApp!
SAL SOL