Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Fotoliu cu functia relax, mecanism electric, Alfredo

AC 5056-KF-A009-M1595

11 728 LEI

-10%

13 031 LEI

Ángel Cerdá este un grup de companii situate în Spania, o afacere de familie, cu o istorie de succes de peste 125 de ani, pe parcursul a 4 generatii diferite, ceea ce ia permis să se poziționeze ca una dintre cele mai importante branduri de design de mobilier din Europa. De aceea, Evambient, magazinul de mobilier si corpuri de iluminat online, vă oferă o serie de scaune, mese și canapele fabricate la Atelier Angel Cerda, astfel încât să puteți decora camera de zi sau dormitorul casei dvs. în modul cel mai exclusivist și avangardist posibil.

Una dintre caracteristicile deosebite ale modelelor de mobilier Angel Cerda este funcționalitatea și caracterul practic al acestora, permițând adăugarea unei atingeri de design exclusiv, confort și bunăstare datorită liniilor sale minimaliste și finisajelor de calitate.

Descrierepicioare negre din otel inoxidabil, structura lemn de pin, spuma, tapiterie din piele, mecanism pliabil electric dublu, cu doua motoare (unul pentru spatar si unul pentru picioare)
Culoarepiele - maro M1595
Dimensiunilatime:79cm; adancime:83cm; inaltime:108cm
Greutate34 kg

Scrie o recenzie

Fotoliu cu functia relax, mecanism electric, Alfredo

Fotoliu cu functia relax, mecanism electric, Alfredo

Scrie o recenzie

WhatsApp!