Corpuri de iluminat: lampa de birou ideală

Corpuri de iluminat: lampa de birou ideală

Acele corpuri de iluminat cumpărate pentru casă trebuie să se integreze în stilul nostru. Adică să fie în ton cu mobila, cu tot ce avem în materie de decorațiuni. Cu scaune, cu canapele, cu tot de fapt. Iclusiv culoarea trebuie „să meragă” altfel am da o notă discordantă. Aceasta pentru că personalitatea noastră se reflectă în detaliile cu care ne înconjurăm. Corpurile de iluminat pun în valoare mobila, care sunt în ton cu decorațiunile și care, toate la un loc definesc un stil propriu.

Acesta este de fapt și principiul de bază în amenajări interioare: armonie și personalitate.

Proiectanții de amenajări interioare, atunci când aleg mobila, tipul de decorațiuni sau corpuri de iluminat știu că și cel mai mic obiect poate vorbi despre proprietarul casei. În articolul de astăzi ne propunem să scoatem în evidență interdependența dintre profesii și cariere și tipul de corpuri de iuminat. Vom ilustra teoria cu exemple practice, respectiv din categoria de corpuri de iluminat vom extrage câteva lămpi de birou.

Corpuri de iluminat de la Evambient. Decorațiuni și amenajări interioare

Vom încerca în rândurile următoare să trecem în revistă trei tipuri de profesii creative. Să le punem în legătură cu oferta noastră de lămpi de birou. Poate să dăm astfel o sugestie despre integrarea posibila sau necesară cu tipul de mobila necesar. Desigur, ambianța de lucru necesară fiecărui caracter ocupațional se va corela în același timp și cu tipul de mobilă.

Corpuri de iluminat pentru arhitecți

Arhitecții iubesc produsele cu design deosebi și credem că vor aprecia și aceste lămpi, fpcute parcă anume pentru ei. Sunt corpuri de iluminat simple și utile. Practice. Arhitecții, prin natura profesiei lor, au în general o viziune deosebită asupra a tot ce-i înconjoară. Perspectivă lor tridimensională este adeseori foarte rafinată. Tocmai de aceea produsele cu care se înconjoară au fiecare o volumetrie unică. Iar formele obiectelor de mobilier alese și folosite de ei reușesc să atragă atenția.
Un arhitect va folosi o mobilă care pare a fi fost creată special pentru el. Ei au parcă alte scaune, alte canapele. La ei parcă totul este altfel.

Însă, fiind în aceeași măsură creativi, dar și exacți, design-ul produs, folosit și apreciat de arhitecți trebuie să fie în aceeași măsură și funcțional. De aceea, Lampa Kelly și Lampa Tela se potrivesc de minune pe biroul unui arhitect.

corpuri de iluminat
corpuri de iluminat

 

Lămpi electrice pentru scriitori

O altă categorie de persoane creative își găsesc exprimarea artistică folosind cuvintele și, la fel ca cei de dinainte, sunt și ei sensibili la felul în care este aranjată locuința. La ce fel de mobilă este în casă, pe ce scaune stau și pe ce canapele se tolănesc. Dar și ce corpuri de iluminat le fac noaptea zi.
Avem o ofertă de lămpi electrice și pentru ei. Să mai spunem însă că sub denumirea comună de scriitori putem aduce și jurnaliștii, poeții, creatorii de conținut online sau scenariștii. Mulți dintre ei sunt personalități introvertite, care preferă confortul și liniștea unui birou izolat de tumultul de zi cu zi. Este limpede că ei scriu la masă, că au nevoie de lumină. Sunt oameni cu cerințe speciale în ceea ce privește mediul ambiental.
Scriitorii sunt foarte atenți la obiectele pe care le au pe birou, iar lampa nu face excepție. Este importantă nu doar conul de lumină care direcționează atenția, dar și estetica obiectului care poate câștiga valențe sentimentale.

Lampa Omnia, prin designul ei futurist retro, reprezintă o îmbinare a posibilităților viitorului, dar și o ancorare în familiar.
Pe de altă parte, Lampa Tori, este perfectă pentru oamenii cuvintelor care preferă minimalismul pentru a-și maximiza puterea de concentrare.

copruri de iluminat
corpuri de iluminat

Lumină pentru graficieni

Artiștii vizuali vin cu o mulțime de denumiri: pictori, ilustratori, graficieni, designeri grafici. Indiferent că lucrează noaptea sau ziua, toți au nevoie de o lampă, de un bec electric…orice. Au nevoie mai ales de o lampă cu lumina albă. Adică temperatura de culoare apropiată de cea a zilei.
Ceea ce îi unește pe toți este pasiunea pentru culoare și pentru forme. De aceea, pentru ei și pentru calitatea muncii lor este esențial ca obiectul care pune în lumină lucrarea lor să fie el însuși o expresie vizuală artistică. Artiștii plstici sunt, din acest punct de vedere, foarte buni clienți ai magazinului nostru la sectorul de corpuri de iluminat.

Lampa Paola îndeplinește acest rol cu succes. Finisajele și materialitatea ei pot fi surse de inspirație și eleganță, într-un ambient creativ cum este studioul unui artist.

corpuri de iluminat

Credem că există câte o lampă potrivită pentru fiecare spirit artistic, de aceea vă invităm să le descoperiți la secțiunea noastră de corpuri de iluminat.

Cele mai multe corpuri de iluminat se folosesc în decembrie. Am putea spune așadar că
Când vorbim despre amenajări interioare și despre sărbătorile de iarnă observăm o magie unică pe
Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Corpuri de iluminat de la Swarovski!? Desigur, chiar dacă toată lumea se gândește automat la
Stilul eclectic, atunci când ne referim la mobila şi la amenajări interioare, dar merge şi

Comments are closed.