Corpuri de iluminat la modă în 2019

Corpuri de iluminat la modă în 2019

Cele mai multe corpuri de iluminat se folosesc în decembrie. Am putea spune așadar că este cea mai luminoasă perioadă a anului. Este un paradox desigur, căci e perioada când sunt aprinse cele mai multe becuri, beculețe, LED-uri și tot ce intră în inventarul luminos la o lustră sau candelabru.

Logic, am putea spune că decembrie și lunile de iarnă în general sunt cele mai profitabile pentru magazinele cu instalații și echipamente electrice, cu lustre, veioze, candelabre, plafoniere ș.a.m.d. Este o eroare, să nu credeți asta, căci comercianții ar muri de foame dacă ar vinde corpuri de iluminat doar în iarna, când ziua este scurtă.

Tocmai de aceea încercăm să vă dăm câteva sugestii, idei pentru amenajările interioare ale locuinței. Ne-am uitat pe internet și am căutat să identificăm „tendințele electrice” ale anului 2019. Vești bune, magazinul online Evambient are în rafturi exact acele instalații electrice care sunt la modă. Căci și aici este o modă. Cine crede că moda este doar la rochii, pantofi și coafură se înșeală.

corpuri de iluminat jackson
Corpuri de iluminat JACKSON cu 18 surse

corpuri de iluminat

Candelabre omnidirecționale

Acestea sunt corpuri de iluminat care au brațele îndreptate în toate direcțiile. Sunt lustre sau candelabre care oferă vizibilitate în toată încăperea. Sunt genul minimalist cu influențe industriale, în ele se regăsește finisajul metalic. Vă recomandăm să vizionați lustrele Antitesi.

corpuri de iluminat antenne

Corpuri de iluminat statement

Sunt acel gen de instalații electrice menite să direcționeze spotul luminos pe fascicule mari. Sunt corpuri de iluminat masive, de obicei metalice și care pot avea decorațiuni de la simplu la complicat fără a avea vreo restricție în acest sens.
Stilul lor constructiv se potrivește de minune celor mai îndrăznețe genuri de amenajări interioare. Vă recomandăm să studiați Antenne, ceva ce ar prinde bine oricărui interior cu tentă industrială.

corpuri de iluminat eco

2019 va fi eco

Cele mai apreciate corpuri de iluminat vor fi cele ecologice, care consumă cât mai puțin din resursele energetice ale Pământului. Cu cât va consuma mai puțin o lustră sau o veioză, cu atât va fi mai apreciată. Din acest punct de vedere nu ne îndoim că 2019 va fi un an al instalațiilor electrice de iluminat ecologice. Dealtfel, credem că ați observat, becurile cu incandescență nu se mai găsesc de vânzare. Cine știe ce stocuri mai ies la iveală.

Așadar 2019 va fi un an al iluminatului ecologic, în sensul că vor fi livrate pentru vânzare din ce în ce mai multe becuri cu consum redus. Este vorba de acele așa-numite instalații cu energie verde.

Vă invităm să vizionați paginile producătorilor de corpuri de iluminat. Vă inspirați și dacă vedeți ceva ce vă place, spuneți-ne.
Corpuri de iluminat de la Swarovski

Când vorbim despre amenajări interioare și despre sărbătorile de iarnă observăm o magie unică pe
Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Acele corpuri de iluminat cumpărate pentru casă trebuie să se integreze în stilul nostru. Adică
Corpuri de iluminat de la Swarovski!? Desigur, chiar dacă toată lumea se gândește automat la
Stilul eclectic, atunci când ne referim la mobila şi la amenajări interioare, dar merge şi

Comments are closed.