Corpuri de iluminat de la Swarovski. Trei recomandări strălucitoare

Corpuri de iluminat de la Swarovski. Trei recomandări strălucitoare

Corpuri de iluminat de la Swarovski!? Desigur, chiar dacă toată lumea se gândește automat la bijuterii, la un inel sau un lănțișor cu cristale atent șlefuite. Swarovski este mult mai mult decât atât. Compania are dezvoltate parteneriate cu producători de mobilă ce folosesc cristalele în feronerie. De asemenea Swarovski are și propria linide prodcutie pentru de corpuri de iluminat.
Vezi oferta Evambient: Corpuri de iluminat de la Swarovski

Evambient vă une la dispoziție o gamă destul de mare de candelabre și lustre marca Swarovski, toate având încorporate în ele rafinammentul caracteristic bijuteriilor. Swarovski, prin punerea în producție și comercializarea acestor corpuri de iluminat nu numai că își diversifică producția, ci și repune în circulație materia primă cosntituită din bijuteriile scoase din circuitul comercial. Altfel spus, inele și cercei care nu mai sunt la modă și nu se mai vând sunt demontate și incluse în lustre, veioze, etc.

Recomandări „electrice” Swarovski

Gama de corpuri de iluminat Swarovski cu marca Swarovski este limitată doar de imaginația designerilor. Întotdeauna însă, aceștia vor găsi mereu alte și alte expresii vizuale și conceptuale prin care să pună în evidență calitățile cristalelor lor. Am ales trei obiecte care definesc esența brandului și care vor pune orice încăpere într-o lumină fastuoasă.

corpuri de iluminat Swarovski
corpuri de ilumiat
corpuri de iluminat

Pendulul Apta

Prima noastră recomandare face parte dintre cele mai elegante corpuri de iluminat cu cristale Swarovski. Este un obiect de dimensiuni mai mici dar cu un design aparte. Pendulul Apta, îmbrăcat într-un abajur de culoare neagră cu finisaj mat ce pune în evidență strălucirea inserțiilor de cristale în formă de petale. Perfect pentru camere de zi înalte sau restaurante unde se dorește o atmosferă elegantă și intimă. Un abajur care dă o lumină sfioasă, în niciun caz stridentă.

Lustra Bohemia

Corpuri de iluminat de acest gen, formate dintr-o spirală mare de cristale, precum Lustra Bohemia sunt poate epitomul eleganței Swarovski. Disponibilă într-o varietate de mărimi, această lustră poate acomoda spații interioare înalte, precum holuri sau camere dispuse pe două etaje. Lustra Bohemia, cu finisajele sale strălucitoare, este o alegere inedită în aceeași măsură pentru hoteluri de lux sau spații private.

Lustra Solarius

Corpuri de iluminat precum Solaris sunt aidoma sistemului nostru solar. Doar că sunt din cristale Swarovski. Lustra Solarius vă oferă această sugestie. Formată din două cercuri metalice suspendate de care sunt agățațe picuri de cristale, lustra Solarius aduce imaginea și frumusețea universului în casa ta.

Dacă v-a plăcut selecția noastră de corpuri de iluminat Swarovski nu ezitați să descoperiți toate produsele din ofertă. Ele sunt disponibile în magazinul nostru online, alături de alte decoratiuni. Prin ceea ce vă oferim sau sugerăm dvs. puteți cu ajurorul imaginației să vă desăvârșiți o amenajare interioară pentru care alții dau bani serioși.

Cele mai multe corpuri de iluminat se folosesc în decembrie. Am putea spune așadar că
Când vorbim despre amenajări interioare și despre sărbătorile de iarnă observăm o magie unică pe
Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Acele corpuri de iluminat cumpărate pentru casă trebuie să se integreze în stilul nostru. Adică
Stilul eclectic, atunci când ne referim la mobila şi la amenajări interioare, dar merge şi

Comments are closed.