Amenajări interioare de Crăciun

Amenajări interioare de Crăciun

Când vorbim despre amenajări interioare și despre sărbătorile de iarnă observăm o magie unică pe care nu o mai întâlnim peste an. Poate datorită albului care reușește să îmbrace tot, poate datorită oamenilor mai zâmbitori și mai buni ca de obicei și poate datorită faptului că fiecare dintre noi încercăm să înfrumusețăm colțul nostru din lumea aceasta, împodobindu-l și decorându-l.

Tendințele internaționale de design interior aduc albul mirific al zăpezii și în casă. Deci, dacă dorești să creezi o atmosferă magică, în linie cu amenajările interioare recomandate de designeri, trebuie doar să ții cont de următoarele 3 sfaturi.

Argintiul și albul sunt culorile sezonului

Iar asta se poate observa la o simplă căutare pe google. Trendul este glaciar. Un fel de Frozen pentru cei mari, cu multă eleganță dată de argintiul obiectelor.

Vă recomandăm o comodă, mobilă perfectă pentru o cameră de zi cu pereți albi, care va aduce eleganță și liniște. În fond, asta vă doriți de la o cameră în care vă petreceți cel mai mult timpul, să aibă mobila care să inducă liniștea și să vă recupereze. Credem că sugestia noastră este exact ceea ce vă trebuie. De asemenea, puteți folosi cu succes comoda și cu alte piese, într-o cameră de zi cu pereți în culori pastelate. Cum am spus, este genul de mobilă foarte versatilă…
Mobilă: Comoda TV New White

Pentru relaxarea dvs ați putea adăuga și un taburet. Ceea ce vă sugerăm se încadrează deopotrivă la genul chic, clasic sau nonconformist. Lângă el, de ce nu? un covor Icelandic. Acesta va aduce mângâiere și căldură tălpilor dvs., va fi locul preferat al copilașilor și poate odihnă pentru aniăluțwle dvs. de companie. Astfel veți avea mobila perfectă pentru ambientul dorit, veți fi propriul dvs. creator de amenajări interioare.
Mobila: Taburet Vista Grande
Decoratiuni: Covor Icelandic

Vă mai trebuie o lumină mirifică. Avem corpuri de iluminat care se potrivesc exact ideilor dvs. Vă recomandăm:
Corpuri de iluminat: Pendul Magma

scaune taburet
Comoda New White, mobila pentru casa ta
corpuri de iluminat
decoratiuni covor

 

Mobila pentru living

Ca să obții decorul de Crăciun ai nevoie de mobilă cu sticlă, metal, oglinzi și cristale. De decorațiuni cu reflexii și forme cizelate, exacte vor aduce rafinamentul unui castel sculptat în gheață, lăsând însă frigul afară. Vă sugerăm Oglinda Gaudi, din genul de decoratiuni care sunt inconfundabile și nu-și vor pierde efectul nici în alt sezon al anului. Poziționată în hol, poate face elegant intrarea în palatul tău de sărbători.

Recomandările noastre vor transforma casa dvs într-un spațiu de vis, în armonie perfectă cu sărbările de iarnă. Însă, vă asigurăm, cu puține modificări, sugestiile noastre pentru acest tip de amenajări interioare vor putea fi adaptate și pentru restul anului. Căci, nu-i așa!? sărbătorile de Crăciun sunt doar câteva zile. Însă investiția în mobilă, decoratiuni și corpuri de iluminat trebuie să fie eficientă.

Cele mai multe corpuri de iluminat se folosesc în decembrie. Am putea spune așadar că
Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Acele corpuri de iluminat cumpărate pentru casă trebuie să se integreze în stilul nostru. Adică
Corpuri de iluminat de la Swarovski!? Desigur, chiar dacă toată lumea se gândește automat la
Stilul eclectic, atunci când ne referim la mobila şi la amenajări interioare, dar merge şi

Comments are closed.