Piese de mobilier și accesorii care aduc vara în casa ta

Piese de mobilier și accesorii care aduc vara în casa ta

Fii în ton cu sezonul tău preferat! Dacă vara este anotimpul pe care l-ai așteptat cu nerăbdare tot anul, primește-l și în casa ta! Mai jos ți-am pregătit câteva sugestii de mobilier și accesorii care se potrivesc perfect în ambientul tău și îi dau un vibe de vară.

Un fotoliu galben deschis

Amenajarea casei trebuie să transmită personalitatea ta, să fie o exprimare a gusturilor tale și să conțină elemente care îți spun povestea. Te încurajăm să alegi mobilier care aduce vara și în interior prin culori deschise și nuanțe intense. Luminează-ți livingul prin contraste puternice cu modelele de fotolii de culoare galbenă și lasă vara se simtă și în casa ta!

Canapea în culori vii

Vara este sezonul în care domină culoarea, buna dispoziție și distracția. E timpul pentru plimbări în natură, excursii și întâlniri cu prietenii. Recomandarea noastră este să aduci energia anotimpului tău preferat și în locuința ta și să îți primești prietenii într-un ambient care se asortează perfect cu vremea de afară. Descoperă canapelele care dau culoare și viață amenajărilor și alege-o pe cea perfectă pentru tine!

Decorează-ți pereții în tonuri de vară

În design-ul interior, un singur obiect poate să schimbe complet amenajarea și atmosfera din încăpere. Dacă vrei să dai o energie pozitivă spațiului tău, fără să faci mari modificări, avem soluția perfectă! Alege un tablou colorat și lasă-te surprins de buna dispoziție pe care ți-o transmite în fiecare zi!

Bucură-te de o vară cool

Chiar dacă iubești acest anotimp și vrei să te bucuri din plin de el, cu siguranță nu îți dorești să iei și canicula cu tine în casă. Pentru a-ți asigura temperatura perfectă și confortul pe care ți-l dorești, ți-am pregătit câteva soluții cool care te răcoresc chiar și în cele mai călduroase zile.

Orice alegeri faci atunci când reamenajezi, nu uita cel mai important lucru: o faci pentru tine și cei dragi! Așa că lasă-ți imaginația liberă și creează ambientul perfect pentru voi! Evambient e aproape de tine cu mobilierul și accesoriile pe care ți le dorești.
Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Comments are closed.