Mobila concediului tău. Mobilier pentru plajă și piscine

Mobila concediului tău. Mobilier pentru plajă și piscine

Mobila pe care o vezi într-un concediu sunt rare șanse s-o ții minte. Asta doar dacă nu cumva te duci la Luvru sau Veraailles, unde acesta este și scopul: să vezi mobilă adevărată! În cele mai multe cazuri, în afară de șifoniere care nu se-nchid sau scaune prea puține, nu prea te vei lovi de asemenea idei.

Și totuși, mobila pe care o vei ține minte doar dacă e proastă sunt șezlongurile. Le vei memora și vei zice mereu: Aoleu ce m-a iritat un sezlong sau ce incomod a fost la plajă, sau ce scump sau… în fine, doar dacă sunt lucuruoi neplăcute.

Există o categorie de oameni care atunci când au timp se duc la ei în grădină, la piscina de la vila lor și se-tind în șezlong. Lor le este dedicat acest text, le recomandăm mobila care-i va face sa se simtă bine în grădina lor.

Șezlong Elena

Un element de mobilă care-ți aduce exoticul mai aproape. Șezlongul este realizat din fibre naturale de bananier, împletite, iar aceasta îți dă o senzație tropicală. Este genul d emobilă pentru piscină și terasă după care ne dăm în vânt, cu toții, atuhci când mergem în concediu.
Șezlong Elena

mobila sezlong Elena
mobila detaliu
mobila sezlong Elena

 

Șezlong SEA, mobila pentru plaja

Este denumit piesă de mobilă pentru terasă sau plajă deoarece uneori exact acest rol îl are, de a suplini un anume confort din casa acolo, lângă apă… Nu neapărat la fel de confortabil ca o canapea, de exemplu, dar să poți savura în liniște clipele de relaxare. Un sezlong trebuie să aducă un confort minim în acest sens. Dacă nu reușește să-ți redea odihna, atunci probabil nu este mobila pe care ai căutat-o. Cu siguranță îl vei ține minte și-ți vei spune că trebuie să iei măsuri ca să nu mai ajungi acolo. Șezlongul SEA are tenta albastră, liniștitoare, profund marină…
Șezlong SEA

mobila plaja sezlong SEA
mobila terasa

Șezlongul Gale

Mobila pentru o terasa eleganta, cu estetică minimalistă, picioare din aluminiu arcuite și funcționalitate de repoziționare a spătarului. Sezlongul Gale este un obiect elegant și util în același timp. Își găsește locul alături de cea mai sofisticată mobilă pentru plajă și pe orice terasă fără nici cea mai mică dificultate. Deosebit de util, atât într-o grădină umbrită, pe o terasă, pe plajă sau pe marginea unei piscine. Important este să fii gata să te relaxezi.

 

Șezlongul Larus

Mobila neconvențională cu aspectul cela mai nonconformist. Șezlongul Larus este conceput pentru relaxarea a două persoane. Fabricat pe o structură din aluminiu acoperită de o împletitură de polyrattan pe care sunt așezate perne moi pentru o relaxare deplină. Larus vine împreună cu o umbrelă cu un design elegant, poziționată la mijloc pentru a oferi umbră ambelor persoane întinse pe șezlong.

mobila sezlong Larus
mobila sezlong
mobila sezlong Larus

 

Relaxarea nu trebuie să vină odată cu vacanța sau concediul. Te poți bucura de ea în orele libere ale serii, în weekend-uri sau în orice clipă a zilei când pur și simplu vrei să te bucuri de soare. La fel de adevărat însăeste și că nu oric emobilă te relaxează. Nu orice șezlong e confortabil, nu orice scaun te odihnește…

An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele
Vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi și odată cu ea, Crăciunul. La Evambient,
De la un living deschis până la o bucătărie sau cameră de zi mică, scaunele

Comments are closed.