5 idei creative pentru un decor magic de Crăciun

5 idei creative pentru un decor magic de Crăciun

În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele decorațiuni pline de strălucire, poți încerca să completezi atmosfera și prin intermediul mobilierului și a modului în care îl combini. 

Indiferent de tendințele actuale de design interior, când vine vorba despre sărbătoarea Crăciunului, cu toții avem decorațiuni și piese de mobilier personalizate. Cum să combini elementele personale cu produsele recomandate de Evambient pentru a realiza un decor magic de Crăciun? 

Pentru aceasta ți-am pregătit cinci idei creative! 

  1. Roșu pentru căldură, veselie și sărbătoare

Adaugă mici detalii roșii, pentru a umple spațiul cu energie pozitivă – poți folosi perne, perdele, covoare, tablouri sau vaze. Acestea sunt elemetele care fac diferernța, transformând o cameră obișnuită într-una îndrăzneață și elegantă.

 

2. Adaugă un strop de magie cu albastru

Verde, roșu și auriu sunt, ca de obicei, culorile festive, însă anul acesta li se adaugă albastrul! Alege mobilier în culoarea clasică albastru sau în nuanțele tale preferate. Vei fi surprins de rezultat! Ambientul va fi unul magic, glamour și festiv în același timp, debordând de creativitate și unicitate.

3. Pune în valoare formele neobișnuite

Modelele interesante sau formele neobișnuite ale decorațiunilor, combinate cu nuanțe argintii, roșii sau albastre, dau un elegant oricărei încăperi. Nu-ți fie teamă să alegi mobilier și decorațiuni unice, cu personalitate!


4. Luminile sunt peste tot

Lumânările și beculețele bradului de Crăciun sunt o parte importantă a sezonului festiv, iar anul acesta sunt în trend corpurile de iluminat cât mai mari și mai multe! Luminile calde sunt recomandate.

 


5. Răsfață toate simțurile

Crăciunul anului 2019 trebuie să răsfețe toate simțurile. Crează un ambient jucându-te cu texturi, sunete, lumini și parfumuri de cameră care vor interacționa într-un mod unic, pentru sărbători de neuitat.

An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
De la un living deschis până la o bucătărie sau cameră de zi mică, scaunele
O vorbă din popor spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar când vine vorba de
Din lemn, sticlă sau alte materiale, în ton cu restul dormitorului sau aleasă pentru un
Fiecare an începe cu noi rezoluții pentru perioada următoare - cu toții ne dorim să

Comments are closed.