Trendurile anului 2020 în design-ul interior

Trendurile anului 2020 în design-ul interior

An nou, trenduri noi

În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că suntem la început de an, e timpul să descoperim personalitatea și tendințele anului care ne stă în față. Va fi un an al întoarcerii la stiluri clasice, moment marcat și de culoarea anului stabilită de Pantone, albastru clasic, dar și unul al reîntoarcerii la natură prin materiale, culori și texturi.

Câteva dintre tendințele care vor marca anul 2020 sunt:

Biophilia

În ultimii ani, la nivel global, a existat o preocupare tot mai mare pentru sustenabilitate, conservarea și salvarea naturii. În design, acest lucru se traduce prin reîntoarcerea la elementele naturale, prin preocuparea companiilor de a îmbunătăți procesul de producție și prin renunțarea la materialele poluante precum plasticul.

Folosește și tu materiale naturale în amenajare sau accesorii realizate din materiale naturale care o să dea un plus de viață și naturalețe spațiului!

Nuanțe pământii

Un spațiu amenajat cu elemente colorate în nuanțele pământului (beige, ocru, maro) inspiră putere, stabilitate, abundență și invită la relaxare.

Așează-te confortabil, închide ochii și lasă-te cuprins de liniște și relaxare pe canapeaua Singapore!

Elemente din metal

Încorporarea elementelor metalice în amenajare oferă contraste de materialitate care dau dinamism și personalitate oricărui spațiu. Corpurile de iluminat pe care le găsești la Evambient te ajută să obții acest efect cu efort minim!

Negrul e din nou în trend

Deși este la modă oricând și perfect în orice combinație, anul 2020 promite să pună din nou culoarea neagră în centrul atenției și cu siguranță merită să o pui și tu. Elementele negre sunt o alegere cu care nu ai cum să dai greș, așa că intră pe site-ul www.evambient.ro și alege cu încredere!

Canapele din catifea

Un material considerat de către mulți ieșit din modă, catifeaua își va găsi locul în tendințele anului 2020 într-o variantă reinterpretată, mai fină și mai discretă, adaptată perfect design-ului modern. Pe site-ul Evambient găsești canapeaua perfectă pentru a da o notă clasică și elegantă, dar în același timp modernă, livingului tău.

Culori îndrăznețe

De câțiva ani deja, culorile puternice sunt primite de către toată lumea cu entuziasm și sunt utilizate atât în design-ul de interior cât și în celelalte ramuri ale acestuia. Te încurajăm să fii îndrăzneț și să pui o pată de culoare și în casa ta!

Tonuri neutre

În contrast cu accentele de culoare îndrăznețe și reprezentând un alt stil de amenajare, își vor face loc și tonurile neutre care lasă loc obiectelor unicat precum picturile moderniste, sau alte elemente decorative, să ia prim planul.

Pattern-uri

Îndrăznețe sau rezervate și geometrice, cu siguranță și anul 2020 va fi unul în care vom întâlni o mulțime de pattern-uri aplicate în cele mai creative moduri. Explorează produsele Evambient și lasă-ți creativitatea să se exprime!

Stilul industrial

În ultimii ani, stilul industrial sau steam punk s-a bucurat de tot mai multă popularitate, iar acest lucru nu se va schimba nici în 2020. Te invităm să descoperi noi moduri prin care poți să oferi personalitate spațiului tău prin elemente industriale!



Nuanțe feminine

Știm că acest trend nu va fi primit cu căldură de toată lumea, dar trendul e trend și acesta este unul care în acest an își va face simțită prezența. Vom întâlni diverse nuanțe de roz, mai pale sau mai puternice, încurajate și de culoarea anului trecut, care, de altfel, a stabilit un precedent, “Living Coral”.



În concluzie, anul 2020 ne pregătește o mulțime de noi surprize, iar trendurile sunt atât de diverse încât nici nu pot fi puse toate sub aceeași pălărie.

Dar cel mai important lucru este că anul 2020 încurajează libertatea de exprimare, așa că te încurajăm și noi să te exprimi, să amenajezi spațiul tău în așa fel încât să te regăsești în el și să nu îți fie frică să ieși din zona de confort.

Noi, cei de la Evambient, credem în gusturile tale!

În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele
De la un living deschis până la o bucătărie sau cameră de zi mică, scaunele
O vorbă din popor spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar când vine vorba de
Din lemn, sticlă sau alte materiale, în ton cu restul dormitorului sau aleasă pentru un
Fiecare an începe cu noi rezoluții pentru perioada următoare - cu toții ne dorim să

Comments are closed.