Cum să alegi oglinda perfectă

Cum să alegi oglinda perfectă

O vorbă din popor spune că ochii sunt oglinda sufletului, dar când vine vorba de amenajări interioare, putem cu ușurință să transformăm zicala în „Oglinda e sufletul casei!”

Să alegi oglinda potrivită pentru locul potrivit, uneori poate fi o provocare! Cum alegem din multitudinea de opțiuni: de la culoare, mărime și stil, ținând cont de nevoile casei noastre și bineînțeles, de designul interior ?

Îți propunem câteva oglinzi în trend de la Evambient, pentru a-ți veni în ajutor atunci când cauți oglinda perfectă pentru living, hol, baie, dormitor sau dressing-ul casei tale !

Living

Într-un living contemporan, oglinda trebuie să fie de cea mai bună calitate!
Alege stilul potrivit în funcție de designul livingului tău: fie el clasic, industrial sau vintage! Indiferent de stilul pe care îl alegi, însă, asigură-te că e o oglindă potrivită personalității tale.

Baie

Pentru baie, oglinda trebuie să fie întotdeauna clară, simplă și – dacă se poate – iluminată de leduri pentru a crea lumina necesară în orice moment. Dacă ai o baie încăpătoare, poți alege de asemenea o oglindă-raft, cu spațiu extra de depozitare în formă de rafturi ușor accesibile.

Dormitor

Locul perfect pentru a păstra produsele cosmetice pentru rutina ta de seară și dimineață sau pentru machiaj, trebuie să aibă în componență o oglindă pe măsură! Într-un dormitor vintage chic , alege o oglindă delicată în nuanțe neutre sau chiar albă. Iar pentru un dormitor clasic, alege o piesă la fel de elegantă.

Hol

Holul este locul în care poți să experimentezi cu diverse piese de mobilier. Este trecerea din afară, în universul tău personal, iar aici poți să decorezi în nenumărate feluri. Cu siguranță un obiect unic precum o oglindă decorativă contemporană, cu rame care pot fi folosite pe post de obiect de artă, va lăsa o impresie asupra vizitatorilor! Iar pentru cei grăbiți să iasă din casă, o oglindă cu ceas integrat e cea mai bună idee!

Dressing

Probabil cel mai important element dintr-un dressing e oglinda! Sau oglinzile, dacă ai mai mult spațiu. Amenajează dressingul în așa fel încât să ai lumina necesară, iar oglinda să fie de mari dimensiuni.

Și dacă tot e Black Friday, profită de super-reducerile la corpuri de mobilier, oglinzi sau corpuri de iluminat la Evambient, între 15 – 17 noiembrie! Te așteptăm în showroom!

An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele
De la un living deschis până la o bucătărie sau cameră de zi mică, scaunele
Din lemn, sticlă sau alte materiale, în ton cu restul dormitorului sau aleasă pentru un
Fiecare an începe cu noi rezoluții pentru perioada următoare - cu toții ne dorim să

Comments are closed.