CULOAREA ANULUI 2020: ALBASTRU CLASIC

CULOAREA ANULUI 2020: ALBASTRU CLASIC

Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu cei de la Pantone, desemnând albastru clasic – culoarea noului an.

Albastru clasic în designul interior și nu numai, crează un ambient de relaxare, evocând cerul după apus și profunzimea oceanului.

Mulți designeri au fost plăcut surprinși, pentru că acest albastru bogat este una din culorile preferate în design și modă, datorită versatilității sale!

Cum să te folosești de culoarea anului 2020 pentru a crea un decor magic, de an nou? Iată câteva idei și produse pe care ți le-am pregătit!

Corpuri de iluminat contemporane

Corpurile de iluminat albastre au un farmec aparte, potrivindu-se cel mai bine în decoruri contemporane, în culori vibrante sau tonuri neutre – pentru a adăuga o pată de culoare energizantă, într-un ambient minimalist.

Scaune albastre, elegante

Simplitatea design-ului de inspirație nordică și eleganța culorii albastre se vor integra cu ușurință în spațiile dumneavoastră interioare, adăugand și mai mult confort, fie el estetic sau fizic.

Fotoliul confortabil

Anna este un fotoliu albastru clasic, interpretat intr-un stil modern. Interacțiunea dintre materialele contrastante catifea-metal și forma deosebită recomandă fotoliul Anna pentru o varietate de ambiente amenajate într-o notă stilistică modernă, elegantă.

Canapeaua – vedeta livingului

Eleganța simplă și confortul maxim se regăsesc în canapeaua albastră Mistere. Susținută de picioare din lemn, canapeaua este îmbrăcată într-o catifea fină cu cusături decorative pe spătar. Va fi, cu siguranță, vedeta livingului tău, potrivindu-se perfect intr-un spațiu amenajat în stil modern și creativ, dar si într-un living contemporan.

Pentru mai multă inspirație în amenajare, urmărește blogul Evambient!

Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Comments are closed.