Mai multă căldură și luminozitate în casă: mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din lemn

Mai multă căldură și luminozitate în casă: mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din lemn

Nu trebuie să locuiești într-o cabană la munte, ca să te bucuri de căldura elementelor rustice din decorul interior, în fiecare zi!

Stilul contemporan rustic este în trend, și mai mult decât atât, este ușor de realizat la tine acasă, cu ajutorul pieselor potrivite. Fie că vorbim de baie, living, camera copiilor, hol, bibliotecă și oricare altă cameră din casă, iată câteva sugestii de mobilier și corpuri de iluminat sau decorațiuni care să-ți aducă mai multă căldură și lumină în locuință, în ton cu sezonul rece, în care ziua e din ce în ce mai scurtă și temperaturile scad din ce în ce mai mult.

1. Mobilier din lemn natural

Comoda Illusion încântă la prima vedere! Structura sa este realizată în întregime din lemn de mango și detalii realizate manual cu grijă. In cele trei sertare și pe cele două rafturi din spatele ușii găsești un spațiu de stocare amplu.

COMODA ELEGANTĂ DESIGN EXTRAVAGANT ILLUSION

SET 2 RAFTURI DE PERETE, SUPORT PENTRU STICLE DE VIN MAKASSAR

Rafturile pentru vin din lemn natural sunt un element care aduce un plus de valoare în living. Designul simplu dar de efect este cu grijă realizat din lemn de trandafir indian, găzduind 10 sticle din vinurile tale preferate ! Este ușor de montat și versatil în orice ambient.

MASUTA LIVING MAKASSAR

Din aceeși colecție de lemn de trandafir, îți recomandăm o măsuță ideală pentru living; lemnul va avea o viață lungă, fiind ușor de întreținut și nu se demodează niciodată! În plus, textura caldă a lemnului și culorile sunt ideale în atmosfera de toamnă sau iarnă.

SET DE 3 COLOANE DECORATIVE MAKASSAR SHEESHAM HONEY

Pentru hol sau o bucătărie de tip open space, coloanele decorative creează un ambient plăcut și sunt utile pentru a așeza mici decorațiuni, fotografii sau plante. Setul de coloane Makassar este din lemn de trandafir tratat cu ceară de albine.

2. Corpuri de iluminat

PENDUL RUSTIC SAVOY

LAMPA DE MASA LIFE

Potrivită în living sau pe hol, lampa de masă Life este realizată manual, din ramuri de lemn de plută și este un corp de iluminat care va da un farmec aparte oricărei încăperi!

3. Decorațiuni

OGLINDA DECORATIVA TRIBE

Perfectă pentru un hol sau o baie în stilul contemporan rustic, oglinda Tribe este realizată din lemn natur de tec, elegantă și rezistentă în timp!

SUPORT LUMANARE BIRCH TWIGS ROUND

Nu în ultimul rând, lumânările creează o atmosferă călduroasă și confortabilă în serile de toamnă, răcoroase. Îți propunem un suport rustic realizat din ramuri din lemn de mesteacan și sticlă!

La tine acasă, totul se învârte în jurul tău și a celor dragi. Amenajează-ți locuința
An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
Sărbătoarea preferată a celor mici, Crăciunul, e întotdeauna așteptat cu nerăbdare și imaginat în cele
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele

Comments are closed.