5 Sfaturi pentru o amenajare în stilul tău

5 Sfaturi pentru o amenajare în stilul tău

La tine acasă, totul se învârte în jurul tău și a celor dragi. Amenajează-ți locuința ca să te reprezinte și alege fiecare lucru cu sufletul. Ai încredere în gusturile tale și lasă personalitatea ta să se vadă de când deschizi ușa de la intrare.

Pentru asta, ți-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să îți creezi ambientul care îți completează personalitatea și în care te simți acasă.

Nu uita ce e important pentru tine

Construiește-ți amenajarea în jurul lucrurilor importante! Dacă cititul e pasiunea ta, asigură-te că îți creezi colțul perfect în care să te relaxezi cu o carte în mână într-un fotoliu confortabil. Dacă ai muuuulte obiecte pe care vrei să le expui pentru că îți sunt amintiri dragi, asigură-te că au loc pe rafturile pe care le alegi. Oricare ar fi acel ceva special pentru tine, cu siguranță trebuie să se regăsească în amenajarea ta.

Alege stilul care îți place

Dacă eleganța stilului clasic a fost mereu un lucru care te-a impresionat, îți plac la nebunie decorațiunile baroce sau pentru tine stilul minimalist, curat și regulat e cel mai frumos lucru din lume, asigură-te că incluzi elemente din stilul respectiv și în amenajarea ta. Îți recomandăm să alegi doar câteva elemente din stilul tău preferat și să lași loc să îl completezi cu personalitatea ta. Dar cu siguranță, pentru amenajarea pe care o visezi, ai nevoie de elemente de mobilier de la Evambient.

Transmite personalitatea ta

Lasă personalitatea ta să se vadă în culorile pe care le alegi și creează o amenajare aerisită și plină de culori vii sau una cozy, cu tonuri mai închise și o atmosferă intimă. Pentru fiecare, exprimarea personalității ia altă formă și cel mai important este să găsești forma ta de exprimare în amenajare.

Loc pentru prieteni sau mai multe locuri pentru tine?

Dacă vizitele prietenilor nu sunt doar importante ci și destul de frecvente, ține cont de acest aspect și asigură-te că ai suficient loc să îi primești. Dacă ești o persoană mai privată și ții la spațiul tău, amenajează-l în așa fel încât să ai un loc confortabil, oriunde te așezi.

Acordă atenție locurilor în care îți place să îți petreci timpul

Dacă abia aștepți să ajungi acasă, să te te așezi confortabil pe canapea și să urmărești serialele tale preferate, asigură-te că acorzi atenție locului în care îți place să te relaxezi. Alege canapeaua perfectă pentru momentele tale de confort!

În final, singurul sfat pe care îl mai avem pentru tine, este să îți exprimi liber și cu curaj gusturile și personalitatea. Până la urmă, singurul lucru care contează este să te simți bine în casa ta.

An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
Sărbătoarea preferată a celor mici, Crăciunul, e întotdeauna așteptat cu nerăbdare și imaginat în cele
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele
Vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi și odată cu ea, Crăciunul. La Evambient,

Comments are closed.