Cum să pregătești camera copiilor pentru Moș Crăciun

Cum să pregătești camera copiilor pentru Moș Crăciun

Sărbătoarea preferată a celor mici, Crăciunul, e întotdeauna așteptat cu nerăbdare și imaginat în cele mai mici detalii! De la cadouri la prăjituri, și până la cum decorăm livingul sau ce piese nu trebuie să lipsească de pe hol, azi îți propunem câteva idei care să te ajute în amenajarea camerei copiilor, în așteptarea lui Moș Crăciun.

Taburetele distractiv

Crează un spațiu pentru relaxare și joacă în care să poți integra cu ușurință elemente distractive, precum un taburete jucăuș! Tabureții Konrad, Sabinka și Bartek au un design surprinzător și vor deveni cu siguranță noul partener de joacă al copiilor!

Covorul fosforescent

Ce poate fi mai amuzant în seara de Crăciun, pentru copii, decât să se bucure de un covor fosforescent, care luminează în întuneric? Covorul inedit Spirit Glowy va face atmosfera relaxată și potrivită de sărbători!

Fotoliul pentru citit povești

Locul ideal pentru citit și ascultat povești de iarnă e balansoarul Ivette, disponibil în mai multe culori. În plus, cei mici se pot bucura de un fotoliu confortabil, în culoarea lor preferată, pe tot parcursul anului!

Lustra avion

O lustră jucăușă cu model de avion va stimula imaginația și creativitatea copilului tău, și va oferi lumina de care este nevoie în încăpere pentru momentele de joacă sau învățare.

Te așteptăm la Evambient cu mai multe produse ingenioase și jucăușe, destinate camerei copiilor!

La tine acasă, totul se învârte în jurul tău și a celor dragi. Amenajează-ți locuința
An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele
Vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi și odată cu ea, Crăciunul. La Evambient,

Comments are closed.