Evalight unic distribuitor in Romania pentru produsele RoMi

Evalight unic distribuitor in Romania pentru produsele RoMi

Undeva intr-un pod mic, s-a nascut RoMi. in zilele noastre, Realistic Open Minded Individuals  isi are sediul intr-o cladire situata de-a lungul celui mai vechi canal din capitala Olandei, Amsterdam.

Fondata in anul 1993, compania It’s about RoMi a debutat pe piata ca o mica companie de import-export in domeniul furniturilor si corpuri de iluminat de calitate superioara pentru casa. Ca urmare a dedicarii si pasiunei echipei de designeri si arhitecti, brandul a crescut rapid si a devenit recunoscut pe plan international, devenind o autoritate in design interior pentru iluminatul contemporan. 

RoMi este acronimul pentru Realistic Open Mind Individuals si care, in traducere libera, inseamna persoane realiste cu mintea deschisa. Asa sunt si creatorii brandului, care iubesc lucrurile cu un design simplu, minimalist, dar robust si cu materiale pure.

Echipa It’s about RoMi este formata din persoane „open mind”, si anume: Rob (managing director), Norma Jean (creative director) si Michael (director de vanzari). impreuna, ei sunt responsabili pentru un brand care produce corpuri de iluminat elegante si accesibile ca pret de designer din inima orasului Amsterdam.

 

Din anul 1993, designerii It’s about RoMi creeaza accesorii si corpuri de iluminat, cu multa munca, dedicare si mai presus de toate, cu placere. Modelele lor sunt simple, pe un singur nivel, dar complex pe altul si se evidentiaza printr-un design puternic, care foloseste materiale pure, intr-un mod eficient si functional. Inspiratia vine de la viata urbana a orasului, dar, de asemenea, si de la natura, care ofera o multime de idei.

Gama de colectii de corpuri de iluminat It’s about RoMi include lampi de podea, pandantive, lampi de masa si lumini de perete, cu mai multe stiluri de design pentru lampi, precum si cu mai multe tipuri de utilizari. Multe dintre colectiile de iluminat includ lampi cu acelasi stil, insa cu marimi si modele distincte.

Cele mai cunoscute colectii It’s about RoMi sunt: Citylights, Good Mojo, precum si colectia eleganta pentru Craciun!

Multe dintre produsele It’s about RoMi sunt denumite dupa numele marilor orase din intreaga lume si sunt inspirate din viata urbana, avand incorporate, in designul lor modern si minimalist, mici elemente din natura. Asa sunt elegantele corpuri de iluminat din colectia Citylights, care au un design atractiv si incantator inspirat din viata unor orase precum: Atena, Barcelona, Berlin, Roma, Milano, New York, Oslo …

Good Mojo este o colectie de corpuri de iluminat durabile, fabricate din materiale naturale, pure, cum ar fi: hartie reciclabibila, pluta, aschii de lemn, panza eco, bambus. Prin aceasta colecție, It’s about RoMi doreste sa faca bine in lume, atat prin crearea unui iluminat durabil, cat si prin ai ajuta pe oameni, in acelasi timp.

Pentru fiecare lampa cumparata, It’s about RoMi face o donatie fundatiei WakaWaka care ofera, oamenilor care au nevoie de ajutor umanitar, lampi solare, care sunt mult mai sigure decat cele cu kerosen.

Deci, atunci cand cumperi lumina, dai lumina!

Ilumineaza-ti spatiul interior, cu corpuri de iluminat de la un brand cu o abordare inovatoare si creativa si cu un design nordic, care vine tocmai din inima orasului Amsterdam: It’s about RoMi.

Cele mai multe corpuri de iluminat se folosesc în decembrie. Am putea spune așadar că
Când vorbim despre amenajări interioare și despre sărbătorile de iarnă observăm o magie unică pe
Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Acele corpuri de iluminat cumpărate pentru casă trebuie să se integreze în stilul nostru. Adică
Corpuri de iluminat de la Swarovski!? Desigur, chiar dacă toată lumea se gândește automat la

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.