Geometria din amenajări interioare

Geometria din amenajări interioare

Vorbind despre amenajări interioare trebuie precizat că fiecare dintre acestea are o temă estetică. Unele sunt caracterizate de culori pastelate, altele de texturi specifice, precum marmura sau cuprul, iar unele spații au nota comună regăsită în formele obiectelor din încăperi. Nu se pot combina orice piese de mobilă, nu merg orice decorațiuni așa cum sunt potrivite doar anumite corpuri de iluminat.

Geometria pieselor de mobilier poate schimba complet impresia pe care un living sau un dinning o poate lăsa unui vizitator. Observăm imediat, fără să ne dăm seama chiar că o anumită mobilă este nelalocul ei… Că nu are ce căuta acolo. Remarcăm de asemenea că anumite decorațiuni nu-și au locul sau sunt de prost gust într-un anumit context.

Dincolo de faptul că piesele de mobilă care includ forme geometrice sau au în design-ul lor tipare geometrice sunt pe un trend ascendent în ultimii ani, acestea reușesc să fixeze anumite zone din încăpere și să atragă atenția prin marginile și liniile lor exacte. Surprinzător este modul în care aceste piese de mobilier, orice tip de mobilă, fie că vorbim despre o masă, un covor sau o oglindă, reușesc să se integreze în cele mai diverse stiluri ambientale. Dar, atenție, nu orice decorațiuni sunt potrivite la orice ambient.

Pentru că teoria se dovedește cel mai bine în practică, vă prezentăm în continuare câteva obiecte din categorii diferite care pot construi împreună un spațiu elegant și creativ. Sunt genul de amenajări interioare pe care s-a axat Evambient.

mobila SOHO
Masa Soho are un stil general scandinav cu picioare din lemn, blat cu finisaj alb și margini rotunjite. Ceea ce face diferența față de o mobila cu design nordic obișnuit sunt elementele metalice care oferă susținere și creează un tipar geometric simplu, dar pregnant.
Pendulul Nordic are un design asemănător cu structura de susținere a mesei Soho. Rama metalică care ține post de abajur oferă un aspect angular lămpii și împreună cu becul decorativ Diamond poate fi nu doar o sursă de lumină, ci și un punct de atracție.
corpuri de iluminat
corpuri de iluminat
Covor Spiros, la polul opus, reprezintă un tipar geometric care poate oferi personalitate unei podele simple din lemn sau ciment. Formele geometrice regăsite în țesătura covorului, aduc eleganță prin simplitatea lor, găsindu-și perfect locul într-un studio modern sau în biroul de acasă. Locul perfect este idealul celor ce lucrează cu și în amenajări interioare.
Oglinda Diamond este ideală pentru livingurile amenajate într-o notă mai nobilă, luxoasă. Fațetele și lipsa unei rame care să încadreze oglinda vorbesc subtil despre rafinament și statut.
corpuri de iluminat

După cum ați putut observa formele geometrice își găsesc locul într-o varietate de stiluri de la cel scandinav, la cel modern sau chiar vintage-clasic. Potrivirea se face ușor, trebuie doar să vă hotărâți care piesă de mobila se potrivește în contextul respectivei amenajări interioare și să aibă un design geometric.

Cine lucrează în amenajări interioare ar trebui să știe asta știe că negrul nu este
Acele corpuri de iluminat cumpărate pentru casă trebuie să se integreze în stilul nostru. Adică
Amenajările interioare din ultimii ani sunt interesante din punct de vedere al noilor tendințe. Idei
Firmele de amenajări interioare fac bani frumoși implementând stilul industrial. Mă rog, o tentă, un
Cele mai elementare decoratiuni sunt covoarele. Tocmai pentru că sunt atât de comune uneori le

Comments are closed.