Decorațiuni: Alegerea unui covor

Decorațiuni: Alegerea unui covor

Cele mai elementare decoratiuni sunt covoarele. Tocmai pentru că sunt atât de comune uneori le ignorăm, le călcăm ăîn picioare la propriu și la figurat. Suntem însă conștienți de rolul acestora în decorarea casei, ne place să le simțim căldura sub tălpile goale. Ne place să ne tăvălim pe jos, să ne simțim bine. La urma urmei, acesta este și rolul unor decorațiuni de acest gen: confortul!

Covoare de la Evambient

Vom încerca să vă vă sugerăm câteva idei despre alegerea unui covor. La ce trebuie să fim atenți când cumpărăm, când alegem sau când ne gândim la acest tip de decorațiuni. Sunt lucruri elementare și de bun simț de care, dacă ținem cont, ne3 vom decora casa așa cum ne dorim de fapt. Deci…

Principii de bază în amenajări interioare

– Țineți cont de suprafața liberă din cameră, nu doar de suprafața totală a camerei. Spațiile care trebuie acoperite sunt cele pe care mobila le lasă libere. Deci s-ar putea să nu aveți nevoie de un covor pătrat, ci de unul rotund, deoarece atât vă permite mobila din încăpere. Da, mobila dictează regulile! Asta pentru că aproape întotdeauna vă alegeți întâi mobila, abia apoi la decorațiuni.

– Țineți minte culoarea care primează. Soluția în acest caz este destul de simplă: fie alegeți ceva în aceeași nuanță, fie o culoare contrastantă. Nu este foarte greu, vă trebuie doar bun gust elementar pentru a putea decide contrastul dintre mobilă și orice alte decorațiuni

– Luați în considerare stilul general al încăperii, nu vă lăsați furat de aspectul general al covorului. Decât dacă vreți să faceți un nou tip de amenajare interioară

Ca să facem un exercițiu vizual și să înțelegeții mai bine la ce ne referim, vă prezentăm în continuare 3 living-uri și 3 covoare care merg perfect cu amenajari interioare ce respectă cele 3 principii de mai sus.

1. Covorul Yarn

decoratiuni interioare
Observă cât de elegant se integrează în spațiul larg al livingului. Forma dreptunghiulară acoperind o suprafața suficient de mare din podeaua de lemn, dar lăsând liber un spațiu suficient de mare să se poată vedea și textura parchetului și nuanțele culorii natur asemănătoare cu ale covorului Yarn.

Covorul Yarn face contine acele elemente absolut necesare unor decoratiuni moderne și versatile: respectiv capacitatea bună de integrare cu restul de mobilă.

Covor Madox

Decoratiuni interioare cu covor Madox Decorațiuni interioare cu covor Madox, adică eleganță în formă pură. Este genul de covor pe care tot mai multe firme de amenajări interioare îl introduc în oferta lor.

Modul în care textura covorului – imitație de piele de animal – se potrivește cu scaunul din încăpere este ideal. Nuanțele culorilor sunt perfect acordate cu cele ale comodei și ale parchetului. Așa rezultă din imaginea noastră, dar există și alte variante și posibilități de amenajare.

Covorul Nebula

decoratiuni nebulaOferta de decorațiuni de la magazinul Evambient ar fi mult mai săracă dacă n-ar exista acest covor. Este insa foarte solicitat și nu-l avem mereu pe stoc. Firmele de amenajari interioare îl solicită periodic și în mari cantități.
Nuanțele de gri se asortează perfect cu elementele cenușii din cameră – de la podeaua din ciment, la griurile deschise ale canapelei. În același timp, griul întunecat din covorul Nebula contrastează cu verdele oliv al pereților. Astfel, reușește să iasă doar puțin în evidență, fiind totodată parte din cromatica generală a livingului.
Mobila necesară pentru acest covor, sau mai degrabă invers, este un covor ce se adaptează ușor la aproape orice tip de mobilă.

Dacă aveți aceste trei gânduri în minte, atunci nu veții da greș în alegerea covorului perfect pentru podeaua livingului. Veți observa că alegerea unor decorațiuni corecte implică amenajări interioare ideale. Puteți fi propriul dvs designer.

De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit -
Alegerea covorului pentru camerele locuintei tale nu este nicidecum o operatiune banala, care poate fi
Acele corpuri de iluminat cumpărate pentru casă trebuie să se integreze în stilul nostru. Adică
Amenajările interioare din ultimii ani sunt interesante din punct de vedere al noilor tendințe. Idei
Firmele de amenajări interioare fac bani frumoși implementând stilul industrial. Mă rog, o tentă, un

Comments are closed.