Fă-ți simțită personalitatea în amenajare prin obiecte decorative și accesorii

Fă-ți simțită personalitatea în amenajare prin obiecte decorative și accesorii

Se spune că spațiul tău nu e al tău până nu simți că fiecare lucru din jurul tău poartă personalitatea ta. 

 

Astăzi vrem să te încurajăm și să te învățăm cum să îți accesorizezi casa și cum să o amenajezi în așa fel încât să simți că te reprezintă în totalitate.

 

Pentru asta, ți-am pregătit câteva idei simple, pe care le poți pune în aplicare imediat și care o să transforme locuința ta.

 

Alege noi corpuri de iluminat

Lumina joacă un rol extraordinar de important în amenajare. Prin lumină evidențiezi zonele importante și atragi atenția asupra lucrurilor care trebuie neapărat văzute din amenajarea ta și bineînțeles, în umbră rămân cele mai puțin importante. Și dacă sunt atât de importante corpurile de iluminat, cu siguranță nu te poți mulțumi cu un bec simplu care atârnă din tavan.

 

Decorează-ți pereții

Le poți da o nouă culoare, poți alege să le dai o textură, un tapet drăguț. Dar toate astea implică cel puțin o folie de plastic peste canapea ca să nu o murdărești. Așa că îți propunem soluții și mai simple, care pot să schimbe complet spațiul tău, fără să depui niciun efort. Accesorizează peretele! Ai mulțime de opțiuni din care să alegi! Tablouri, oglinzi, ceasuri și alte obiecte decorative care vor da o altă față peretelui tău gol.

 

Obiecte decorative

Aici e simplu. Îl vezi, îți place, îl cumperi și te bucuri de frumusețea lui. Obiectele decorative nu au alt rol decât să stea cuminți și să arate frumos. Iar la capitolul acesta, ai din nou o mulțime de opțiuni din care să alegi!

 

Aranjamente florale

Ultimul nostru sfat (pentru că iubitorii de flori nici măcar nu ne lăsau să ieșim pe ușă cu acest articol dacă nu atingeam acest subiect), alege un aranjament floral care să se potrivească amenajării tale și să ofere un plus de vitalitate spațiului. Nici nu trebuie să mai menționăm că un colț verde îți va da și ție vitalitate. Iar la acest capitol, opțiunile sunt infinite.

Nu uita, casa ta este pentru tine și familia ta. Și oricât de ciudată ți s-ar părea recomandarea noastră, te încurajăm să uiți de reguli și să faci din spațiul tău, locul perfect pentru tine și cei dragi!

Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Comments are closed.