Cum să dai culoare amenajării tale

Cum să dai culoare amenajării tale

Locuința ta, indiferent că e un apartament sau o casă cu spații generoase, trebuie să fie locul în care să te simți mereu bine, să fie totul amenajat pentru a-ți răspunde nevoilor și pentru a-ți oferi confortul pe care ți-l dorești. Dar mai mult decât atât, trebuie să îți placă la fel de mult de fiecare dată când ajungi acasă și să te binedispună.

Mai jos ți-am pregătit câteva recomandări pentru colorarea atmosferei casei tale cu ajutorul obiectelor alese atent pentru a completa sau a complementa întreaga amenajare.

Alege un fotoliu care să contrasteze cu restul camerei

Fotoliul este un simbol al confortului și este locul tău special în care citești cărțile preferate, lucrezi sau te uiți la serialele care îți plac. Spre deosebire de un simplu scaun sau de o canapea, acesta este un obiect mult mai personal, așa că este o idee excelentă să îl scoți în evidență prin culoare și să lași personalitatea ta să se simtă în amenajare.

Asortează culoarea canapelei cu peretele

A asorta nu înseamnă neapărat a alege aceeași culoare atât pentru perete cât și pentru canapea ci mai degrabă a alege culori complementare care merg excelent împreună. Pentru a da mai mult dinamism livingului tău sau oricărui alt spațiu, alege un perete pe care să pui culoare. Iar dacă pe acest perete urmează să fie amplasată și canapeaua, alege-i culoarea în funcție de canapea și invers. Vei crea în felul acesta o zonă vie, plină de culoare și personalitate.

Alege accesorii colorate

Dacă îți place stilul minimalist și preferi să alegi culori neutre pentru mobilierul din casă, avem o recomandare pe gustul tău. Pentru a anima spațiul fără să trebuiască să schimb amenajarea, poți alege obiecte decorative, perne pentru canapea și accesorii colorate.

Atunci când vrei să dai un plus de culoare casei tale, cel mai important lucru este să alegi culorile care îți plac, să ții cont de felul în care se asortează și să îți lași personalitatea să se exprime prin felul în care îți amenajezi spațiul.

Indiferent care sunt culorile cu care vrei să dai un plus de dinamism locuinței tale, noi îți încurajăm creativitatea și îți suntem alături cu o gamă largă de produse pentru amenajare pe care le găsești pe site-ul Evambient.

Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Comments are closed.