Cum să amenajezi un dormitor vintage chic

Cum să amenajezi un dormitor vintage chic

Acum o vreme, scriam despre cum să amenajezi un dormitor romantic : începînd de la piesa centrală a dormitorului – patul, apoi noptierele, până la culorile și decorațiunile care creează o atmosferă romantică.

Toamna aceasta, vă propunem amenajarea unui dormitor vintage chic, cu accente feminine și elemente inspirate din târgurile de antichități.

Dacă îți dorești un dormitor chic și autentic, continuă să citești articolul nostru!

Un pat fabulos

Atunci când alegi un pat, asigură-te că acesta este suficient de încăpător și de confortabil. În ceea ce privește designul, pentru o atmosferă vintage chic alege un pat cu un cadru care îmbină metalul cu lemnul.

 

PAT METALIC PARMA

 

PAT METALIC DENVER ALB

 

PAT DUBLU CU PERDELE COLETTE

Un pat cu baldachin schimbă întreaga atmosferă a dormitorului! Acesta creează o atmosferă cozy, intimă și oferă textură camerei. În plus, lemnul masiv e perfect pentru un ambient călduros care invită la relaxare

O paletă de culori deshise

Dormitorul este locul în care ne relaxăm după o zi obositoare. Tocmai de aceea, paleta de culori trebuie să fie netură și pe cât se poate în culori deschise, soft. Cu cât mai multe elemente albe sau nuanțe pastel, cu atât mai bine!

Mai mult decât atât, dormitorul chic trebuie să dispună de un loc dedicat relaxării chiar dacă vrei doar să petreci câteva minute. Pentru asta, poți adăuga un taburet, un fotoliu confortabil sau un pat de zi fermecător!

 

PAT DE ZI/ BALDACHIN DIN LEMN DESIGN RUSTIC BLANCO DECAPÉ

Mobilierul chic

În ceea ce privește restul mobilierului, îmbină elemente vintage cu mobilier contemporan pentru un efect elegant și versatil.

O măsuță de machiaj cu oglindă întregește imaginea dormitorului și pe lângă funcționalitate, se integrează perfect în ambientul vintage chic. Cuferele pot fi așezate în fața patului, un manechin decorativ poate fi folosit pentru a sprijini hainele confortabile sau halatul de casă.

Cât despre noptiere, pentru a fi în ton cu designul mobilierului și stilul dormitorului, alege culori neutre și materiale naturale. Se vor integra perfect în atmosferă!

Nu trebuie să locuiești într-o cabană la munte, ca să te bucuri de căldura elementelor
A observat cineva când am trecut de la un sezon la altul? Acum puțin timp
Vibrantă și în același timp caldă, culoarea anului 2019 - PANTONE 16-1546 Living Coral, e
Sunt două lucruri pe care doriți să le aflați din acest articol. Primul este: „Modern
Vorbind despre amenajări interioare trebuie precizat că fiecare dintre acestea are o temă estetică. Unele

Comments are closed.