Cum să amenajezi în stilul Italian Modern

Cum să amenajezi în stilul Italian Modern

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta casa ta amenajată într-un stil ultra-modern, elegant și aerisit? Dacă vrei să faci o schimbare de decor, îți propunem stilul Italian Modern!

Italian Modern e perfect atunci când vrei să dai un aer fresh și să redecorezi fără a cheltui o avere! Odată ce știi ce mobilier și decorațiuni se potrivesc casei tale pentru acest stil, este simplu să achiziționezi toate produsele la prețuri avantajoase. Iar pentru asta, te așteptăm în showroom-ul Evambient și pe site-ul nostru!

În primul rând, spațiul aerisit este, probabil, cel mai important lucru atunci când redecorezi în stilul italian modern. Pe lângă spațiul aerisit, ai nevoie de multă lumină naturală – multe ferestre, perete de sticlă și tavan înalt. Atmosfera devine din ce în ce mai italiană, dacă structura casei tale conține coloane sau un tavan boltit, arcuit. Iar în ceea ce privește mobilierul, ține cont de formele geometrice și mobila nu foarte înaltă.

În articolul de azi ți-am pregătit câteva idei pe care poți să le urmezi în amenajarea unui stil elegant.

Mobilier în stil Italian

Fotoliul și canapeaua din gama Italian Mitsue de la Angel Cerda sunt elementele care nu pot lipsi dintr-un decor italian modern: finisajele aurii și texturile de catifea în nuanțe relaxante, de albastru închis, se îmbină armonios și redau perfect calitățile unui mobilier elegant.

O măsuță de cafea joasă e întotdeauna cea mai bună alegere pentru stilul italian modern. În plus este ușor de mutat, oriunde ai poftă să servești cafeaua!
De asemenea, poți alege tapițerii în nuanțe naturale, care vor contribui la un aspect aerisit și clean: bej, maro, negru – pentru fotolii sau scaune.

Materiale moderne

Iar pentru draperii și decorațiuni textile, alege materiale elegante și pattern-uri geometrice. La Evambient, găsești o gamă variată de perne în culori și pattern-uri moderne, ideale pentru a-ți completa ambientul în stil Italian Modern!

La tine acasă, totul se învârte în jurul tău și a celor dragi. Amenajează-ți locuința
An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
Sărbătoarea preferată a celor mici, Crăciunul, e întotdeauna așteptat cu nerăbdare și imaginat în cele
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele

Comments are closed.