5 sfaturi pentru o amenajare “modern country”

5 sfaturi pentru o amenajare “modern country”

Sunt două lucruri pe care doriți să le aflați din acest articol. Primul este: „Modern country? Ce mai este și asta?” Iar al doilea, modul în care puteți aduce acest stil în casa voastră. Să le luăm pe rând.

Ce este „modern country”?

Pe scurt, un stil rustic cu puțină influență nordică, dacă doriți. Este o îmbinare între texturile și accesoriile de mobilier, care pot fi observate în filmele cu cowboy, și o abordare minimalistă a amenajării. Acest nou trend aduce împreună confortul, simplitatea, funcționalitatea obiectelor de mobilier și latura lor inspirată din natură. Dar poate, cea mai bună explicație este dată de o poză:


Elegant, modern și rustic în același timp.

Cum poți aduce stilul „modern country” în casa ta?

Citește în continuare. Avem cinci sfaturi ușor de urmat și câteva recomandări de piese de mobilier și decorațiuni care să scoată în evidență acest stil.

1. Alegeți mobilier din lemn cu o culoare naturală și un aspect ușor nefinisat.

Fie că este vorba de o masă cu design rustic, o măsuță de cafea din lemn sau un dulăpior, asigurați- vă că impresia pe care obiectul o lasă este aceea de lemn natural. Aspectul lui va aduce încăperii nota de country dorită.

2. Însă, textura nu este de-ajuns.

Ceea ce contribuie vizual cel mai bine la stilul „country modern” este tiparul de piele de animal pe care îl imediat, oricine, îl asociază cu o tematică rustică. Acesta nu trebuie să fie strident sau sufocant. Poate să apară pe un covor de piele sau pe tapițeria scaunelor Toro.

3. Confortul nu poate să lipsească.

Canapeaua, scaunele, fotoliul, trebuie să fie spațioase, comode și relaxante, în ton cu ideea de libertate pe care ți-o dă natura.

4. Aici, celebrul proverb, „mai puțin înseamnă mai mult” se aplică perfect.

Nu este nevoie de multe elemente, iar acestea nu au nevoie de un design complex. Linii clare, design simplu, curat, care lasă întreaga încăpere să respire.

5. Micile detalii fac diferența, dau culoare și completează atmosfera rustică.

Aici, putem să ne lăsăm imaginația liberă și să alegem între un semn decorativ vintage cu Led sau un element vizual mai îndrăzneț, dar cu multă personalitate, cum este El Toro.

Dacă vă place stilul rustic alianiat la trendurile modern de design interior, nu este nevoie de prea multe modificări în living-ul vostru. Câteva piese de mobilier bine alese este tot ce aveți nevoie.

La tine acasă, totul se învârte în jurul tău și a celor dragi. Amenajează-ți locuința
An nou, trenduri noi În design, un an nu seamănă cu celălalt, iar pentru că
Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
Sărbătoarea preferată a celor mici, Crăciunul, e întotdeauna așteptat cu nerăbdare și imaginat în cele
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele

Comments are closed.