5 idei fresh pentru camera copiilor

5 idei fresh pentru camera copiilor

Cei mici au nevoie de un mediu plăcut, creativ și captivant atât pentru relaxare, cât și pentru activitățile educative.

Este mult mai fun și productiv pentru copii să învețe într-o cameră pe gustul lor, în care găsesc detalii care să-i inspire în fiecare zi.
De aceea, ți-am pregătit câteva produse care vor îmbunătăți atmosfera din camera copiilor și vor provoca, inevitabil, zâmbete până la urechi! 🙂

1. CORPURI DE ILUMINAT

Alege cele mai frumoase modele de corpuri de iluminat pentru camera copiilor, de la veioze inedite pentru noptieră, până la lumini decorative pentru perete sau lustre care să le dezvolte imaginația

2. TABURETE ȘI FOTOLII DISTRACTIVE

În spațiul de joacă și relaxare al copiilor se pot integra cu ușurință taburete distractive sau fotolii surprinzătoare, toate acestea având potențialul de a deveni un partener de joacă în special celor care iubesc animalele!

3. COVOARE CONFORTABILE

În ideea unei camere practice, funcționale dar în acceași măsură interesantă pentru copii – alege un covor colorat și distractiv, care va stimula imaginația!
Realizate din bumbac, cu textură moale, covoarele pentru camera copiilor sunt produse de înaltă calitate, rezistente și foarte ușor de curățat!

4. TABLOURI JUCĂUȘE

Un tablou jucăuș va binedispune și cele mai posomorâte fețe! Pline de culoare, în trend și pe placul celor mici, tablourile creează energie pozitivă și un mediu creativ, în care copiii pot să-și dezvolte abilitățile mult mai bine decât într-un mediu fără decor.

5. CLASICELE BALANSOARE

În sfârșit, nu putem să nu recomandăm clasicele scaune balansoare, atât de râvnite! Scaunele ergonomice, realizate din cele mai bune materiale, se găsesc în diferite culori, astfel încât se potrivesc în orice cameră chiar și a celor mai pretențioși copii!

Deși stilul Vintage face referire la obiecte care aparțin altei epoci și care au o
Poate te gândești că dacă locuiești într-un apartament, sfaturile pe care le-am pregătit nu sunt
Se apropie vara și gândul zboară spre zilele însorite petrecute afară. Iar asta înseamnă că
Atunci când alegi sau ești nevoit să lucrezi de acasă, ai nevoie de un spațiu
Există un motiv pentru care locul de luat masa se numește “dining”, care vine de

Comments are closed.