5 Elemente în stil vintage care îți transformă amenajarea

5 Elemente în stil vintage care îți transformă amenajarea

Deși stilul Vintage face referire la obiecte care aparțin altei epoci și care au o vechime de cel puțin 50 de ani, putem spune că este un stil la modă, sau chiar modern. Denumirea de “Vintage” în zilele noastre a ajuns să includă și obiectele din stilul Retro, cu care este deseori confundat.

Această confuzie este comună în primul rând pentru că stilul Retro se referă mai mult la aspectul obiectului, la stilul în care este realizat, nu neapărat la perioada în care a fost realizat.

Dar indiferent că le încadrăm în stilul Vintage sau Retro, cu siguranță obiectele vechi sau chiar noi, dar realizate în stilul altei epoci, au un farmec aparte și sunt o alegere populară pentru orice amenajare modernă.

Mai jos ți-am pregătit câteva obiecte în stil Vintage sau Retro sau pur și simplu cu aspect din altă epocă, pe care trebuie să le ai în amenajarea ta.

Corpuri de iluminat în stil Vintage

Indiferent de stilul în care ți-ai gândit amenajarea, să incluzi și elemente vintage este întotdeauna o idee excelentă atât timp cât te limitezi la 2-3 elemente. Dar dacă vrei să alegi un singur element care să își facă simțită prezența și să ofere un plus de personalitate, ceea ce cauți este un corp de iluminat în stil Vintage.

Scaune și fotolii

O alegere de efect pentru amenajarea livingului sau al diningului tău. Pe lângă aspectul unic, îți vor oferi și un grad ridicat de confort, fiind realizate în stilul anilor în care confortul era la mare prețuire.

Dulapuri

Dacă vrei să ai ceva cu adevărat special în camera ta, un dulap Vintage este cea mai bună alegere pentru că va fi cu mult mai mult decât o piesă specială a amenajării. Va aduce cu el puțin din misterul și farmecul epocilor trecute care par închise în spatele ușilor. De fiecare dată când îl deschizi, casa ta se transformă într-un spațiu de poveste.

Măsuța de cafea

Poate părea că cea mai importantă piesă de mobilier din living este canapeaua. Cu siguranță suntem de acord că este esențială pentru amenajare și pentru confort, dar alegerea noastră pentru “Vedeta Livingului” este în mod cert măsuța. Indiferent de timp, oamenii se adunau împreună în jurul mesei, iar asta se întâmplă și acum, în livingul tău. Așa că dacă vrei ceva cu adevărat unic și care să atragă mereu privirile, alege o măsuță în stil Vintage și fiecare moment petrecut în jurul ei va fi unul special.

Obiecte decorative

Dacă îți dorești să schimbi ceva la amenajarea ta, sau doar să îi dai un plus farmec, fără să schimbi prea mult, avem soluția perfectă pentru tine. Alege obiecte decorative Vintage și completează-ți spațiul cu mici amintiri din altă epocă.

Indiferent pe care dintre variantele de mai sus o alegi, cu siguranță te vei bucura de efectul pe care un obiect Vintage îl va avea în amenajarea ta. Important este să alegi pentru tine și  să îți lași imaginația să compună spațiul pe care îl visezi. Pentru toate obiectele de amenajare de care ai nevoie, Evambient îți stă la dispoziție.
Atunci când vine vorba despre confort, cu siguranță primele lucruri la care ne gândim sunt
Îți pregătești proiectul pentru living sau urmează să îți renovezi locuința? Nu uita de cel
Amenajarea locuinței nu este niciodată atât de simplă precum pare: ce culoare alegi pentru pereți,
Atunci când te pregătești pentru amenajarea noului apartament sau a noii case sau vrei să
Vara este despre timp frumos și momente care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Comments are closed.