Ce este și cum să creezi un spațiu Hygge

Ce este și cum să creezi un spațiu Hygge

Hygge este un termen danez care nu are corespondent în limba noastră, deoarece în spatele lui se ascund un cumul de semnificații. Care sunt acestea? Ei bine, unul dintre ele confortul. Dar nu ideea generală de confort, ci acel confort pe care îl găsești în lucrurile mici care îți fac viața mai plăcută. Cum ar fi fotoliul de lângă fereastră unde îți place să îți bei cafeaua dimineața.
Hygge este mai mult decât un concept, este un stil de viață. Deoarece înseamnă și comoditate, dar și siguranță, înseamnă mici momente de celebrare prin gesturi delicate și simple.
Hygge este și arta de a crea intimitate, cum spune autoarea bestseller-ului internațional, fie că este vorba de un spațiu intim, unul pentru prietenii apropiați sau întreaga ta casă. Ne vom opri bineînțeles asupra acestui ultim aspect: cum poți să creezi un spațiu Hygge din casa ta.

Un colț Hygge
Asta e tot ce ai nevoie pentru a începe să-ți transformi casa într-o spațiu Hygge. Vă recomandăm trei obiecte de mobilier care împreună vă vor aduce mai aproape de un stil de viață Hygge.

Un fotoliu

Confortabil, cu design de inspirație nordică, elegant, fotoliul Loft este perfect pentru a-ți începe sau termina ziua într-o stare de relaxare.

 

O măsuță

Potrivit de înaltă și suficient de mare încăt să ai loc pe ea de o carte și de o ceașcă de cafea. Măsuța Scandinavia va completa colțul tău Hygge.

 

O lampă

Iar pentru a te putea bucura de aceste momente de relaxare indiferent de oră, ai nevoie și de o lampă care să creeze o atmosferă caldă în care să te simți bine, alături de obiectele tale preferate de mobilier și micile tale ritualuri care fac din casa ta acasă.

Este atât de ușor să îți creezi un loc al confortului personal care să te relaxeze savurând o cafea, sau citind bestsellerul Hygge, în propriul colțișor de casă Hygge.
Danezi sunt surprinzători prin modul în care reușesc să găsească satisfacție chiar și în cele mai mici lucruri din viață. Dar nu-i așa că acestea sunt cele care ne fac viața mai frumoasă?
Într-un articol viitor vom vorbi și despre conceptul Lykke, spațiile „fericirii”, să le zicem așa.

Anul 2020 va fi reprezentat de o culoare „atemporală și rezistentă”, după cum o descriu
Dacă așteptai momentul potrivit pentru a schimba decorul casei tale, acum ai ocazia perfectă! De
Sărbătoarea preferată a celor mici, Crăciunul, e întotdeauna așteptat cu nerăbdare și imaginat în cele
În perioada Crăciunului, decorul casei exprimă întotdeauna magia sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât tradiționalele
Azi îți propunem câteva produse pentru a realiza un decor fabulos de Crăciun, în fiecare

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.