6 sfaturi utile pentru decorarea perfectă a casei

6 sfaturi utile pentru decorarea perfectă a casei

Vrei să îți decorezi casa, dar nu ești sigur de unde să începi? Cu un plan simplu și puțină organizare, e simplu să creezi o locuință de vis. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi!

 

De unde începi

Acordă timp pentru a lua în considerare fiecare detaliu al camerei pe care dorești să o decorezi. E foarte important să cunoști spațiul din orice unghi, să iei în considerare modul în care îl vei folosi și dacă există elemente de arhitectură, mobilier sau zone problematice pe care trebuie să le ai în vedere.

Caută inspirație

De la reviste până la magazinele online cu mobilier și decorațiuni de interior, Pinterest, Instagram, hoteluri și casele prietenilor tăi, poți găsi idei de design interior peste tot. Creează o listă de inspirație acest lucru se va dovedi de neprețuit atunci când ești la cumpărături!

Creează un panou de idei

Acesta este un instrument excelent pentru a vizualiza modul în care elementele decorative funcționează împreună. Ca punct de plecare, îți sugerăm să te gândești la trei cuvinte pentru a descrie camera ta ideală. Apoi, alege câteva imagini care se potrivesc cu această descriere și combină-le cu schițe ale camerei, texturi și culori.

Alege culorile

Culorile din design sunt un important punct de plecare, deoarece acestea îți oferă idei pentru alegerea vopselei, tapițeriei și decorațiunilor. Totuși, aveți grijă să limitați paleta la o nuanță de neutră și nu mai mult de trei culori vibrante. Țineți cont și de faptul că nuanțele opuse una față de cealălaltă sunt contrastante și împreună pot crea un efect dramatic puternic.

 

Folosește texturi

Acestea sunt modalitatea perfectă de a introduce emoție sau eleganță într-un interior. Folosite cu atenție, pot ajuta la echilibrarea aspectului unui spațiu. De exemplu, liniile verticale adaugă înălțime, în timp ce liniile orizontale creează un sentiment de lățime. Printurile de animale oferă o notă exotică, în timp ce modelele florale sugerează stilul francez.

Combină totul

Acum că toate informațiile  de care ai nevoie sunt bine puse la punct, tot ce trebuie să faci este să combini toate elementele și să compui decorul pe care ți-l dorești!
E oficial! Pantone a anunțat Ultra Violet ca Culoarea Anului pentru anul 2018. O nuanță
Fie că ești adeptul unui stil de viață boem sau pur și simplu adori ambientele
Culoarea este un instrument foarte puternic în design. Dar poate fi și una debilitantă, dacă
E aproape decembrie! Pentru cei mai mulți dintre noi asta înseamnă că se apropie și
De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit -

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.