Faro Barcelona și noile concepte de iluminat

Faro Barcelona și noile concepte de iluminat

Lumea designului interior a fost fascinată când, la începutul anului, cei de la Faro Barcelona au lansat noua colecție de corpuri de luminat. La fel de încântați am fost și noi, de inovația cu care a fost creat fiecare produs în parte.

 

Așa cum ne-au obișnuit deja, cei de la Faro Barcelona continuă să inoveze și să ne surprindă cu idei creative. Ingeniozitatea constantă a producătorilor, dar și colaborarea lor cu designeri celebri, au dus la crearea unei colecții inedite, cu produse potrivite pentru locuințe și spații comerciale.

 

Colecția 2017 vine cu un nou concept New Lighting Concepts, prin care designerii Faro Barcelona și-au propus să ofere corpurilor de iluminat un plus de valoare prin intermediul versatilității. Pentru a ilustra mai bine acest concept, haideți să vedem câteva dintre cele mai populare produse ale noii colecții.

 

Aplica Han cu lumină ambientală și cuier

Dacă îți dorești să creezi un decor contemporan, această aplică este o alegere potrivită, care va atrage privirile și admirația tuturor celor care vor trece pragul casei tale! Ce o face atât de specială? Aplica Han este unul dintre corpurile de iluminat care ilustrează cel mai bine conceptul noii colecții, remarcându-se prin funcționalitatea sa duală.

 

Aceasta emite o lumină discretă, ambientală și, în același timp, poate fi folosită drept cuier. Designul inedit îi permite să fie așezată în orice spațiu, fie că vorbim despre o locuință, un birou sau un magazin.

Lampa Studio

Atunci când lucrezi, studiezi sau citești, indiferent de locul unde o faci, ai nevoie de foarte mult confort, iar lumina joacă un rol extrem de important în crearea acestuia. Exact la acest aspect s-au gândit și creatorii lămpii Studio!

 

Astfel, acum și tu te poți bucura de o lampă versatilă, ideală pentru rafturi sau pentru birouri care, cu un mic accesoriu, poate fi transformată într-o lampă de perete inedită, care va aduce luminozitate spațiului tău de lucru.

Aplica de perete Nit

Iubitorii stilului minimalist se vor îndrăgosti de designul aplicei de perete Nit! Simplitatea cu care a fost realizată este și detaliul care o face atât de specială.

 

Și acest corp de iluminat respectă conceptul colecției baza poate fi folosită drept raft, în timp ce lumina este asigurată de un bec simplu, dar elegant. Se integrează perfect în decorul dormitorului, transformându-l într-un spațiu mai primitor, mai cald și mai modern.

 

Cu ajutorul corpurilor de iluminat din noua colecție Faro Barcelona îți poți completa decorul într-un mod inedit. Toate produsele prezentate, dar și multe altele din această colecție, pot fi găsite pe site-ul nostru, www.evambient.ro

De la micile suveniruri aduse din ultima vacanță, la decoruri întregi care te-au cucerit -
Cu toate că alama pare să fie trendul dominant din toamna fiecărui an pentru decorarea
Mobilierul din catifea ar putea să nu fie în topul alegerilor tale dacă îți dorești
Există câteva tendințe interesante care trebuie avute în vedere în această toamnă, care includ nuanțe
Alegerea canapelei este una dintre cele mai mari importante decizii, dar și o investiție considerabilă.

Lasa un comentariu

Trebuie safi logat pentru a posta un comentariu.