Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Scaun IN& OUT CORVETTE

C840S15 JG

1 068 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Materialescaun pentru interior si exterior cu structura din lemn de salcam, sezut si spatar din franghie, finisare cu ulei ce ofera rezistenta la intemperii si raze UV
Culoaregri
Dimensiuniinaltime:82cm, latime:57cm, adancime:55cm; inaltime sezut:47cm
Greutate6,5 kg

Scrie o recenzie

Scaun IN& OUT CORVETTE

Scaun IN& OUT CORVETTE

Scrie o recenzie

Produse similare