Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Scaun IN& OUT SANDRINE galben mustar

CC0212J32 JG

798 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Materialescaun pentru interior si exterior, cadru din otel galvanizat finisaj vopsit si sfoara din poliester stabilizat impotriva razelor UV
Culoaregri / galben mustar
Dimensiuniinaltime:84cm, latime:64cm, adancime:60cm; inaltime sezut:47cm
Accesoriiperna exclusa din pret
Greutate7,3 kg

Scrie o recenzie

Scaun IN& OUT SANDRINE galben mustar

Scaun IN& OUT SANDRINE galben mustar

Scrie o recenzie

Produse similare