Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Proiector LED spatii comerciale BUILT 150W

101182 SU

1 178 LEI

Brand-ul Sûlion este dedicat iluminatului de mai bine de 30 de ani, reușind să acumuleze o experiență excelentă în iluminatul tehnic și iluminatul decorativ. La rândul său, a reușit să se specializeze în sectorul ventilatoarelor de tavan, cu o gamă largă.
La începuturile sale, Sûlion ca brand de iluminat a fost numit SUL, oferind produse de cea mai bună calitate, folosind cei mai buni furnizori și având cei mai buni profesioniști, premisă pe care o menține și acum.
De-a lungul anilor, marca Sûlion a creat colecții de iluminat decorativ și a reușit să se diferențieze în ceea ce privește iluminarea băilor și exterioarelor. Ambele sunt zone care necesită iluminare cu un grad ridicat de protecție împotriva apei și a prafului.
Recent, s-a concentrat pe extinderea catalogului său de lămpi, aplice, aplice pentru dulapuri, lămpi de podea, lămpi de masă, flexibile și lămpi cu LED cu o gama de produse tehnice de iluminare și ventilație.

Materialemetal, aluminiu, acrilic
Culoarenegru
PutereSAMSUNG SMD LED 150Watt 20050Lm 4000K + driver inclus in pret
Tensiune220-240V,50/60Hz
Dimensiunidiametru: 36cm, inaltime: 18,9cm
Informatii produs:proiector LED profesional de mare putere cu protectie umiditate IP65, dimabil (permite reglarea intensitatii luminii), destinat spatilor comerciale, magazine, hoteluri

Scrie o recenzie

Proiector LED spatii comerciale BUILT 150W

Proiector LED spatii comerciale BUILT 150W

Scrie o recenzie

Produse similare

WhatsApp!
SAL SOL