Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Pat dublu tapitat, design LUX Althea, 180x200cm

AC 7040-B610-GRAN

9 282 LEI

Ángel Cerdá este un grup de companii situate în Spania, o afacere de familie, cu o istorie de succes de peste 125 de ani, pe parcursul a 4 generatii diferite, ceea ce ia permis să se poziționeze ca una dintre cele mai importante branduri de design de mobilier din Europa. De aceea, Evambient, magazinul de mobilier si corpuri de iluminat online, vă oferă o serie de scaune, mese și canapele fabricate la Atelier Angel Cerda, astfel încât să puteți decora camera de zi sau dormitorul casei dvs. în modul cel mai exclusivist și avangardist posibil.

Una dintre caracteristicile deosebite ale modelelor de mobilier Angel Cerda este funcționalitatea și caracterul practic al acestora, permițând adăugarea unei atingeri de design exclusiv, confort și bunăstare datorită liniilor sale minimaliste și finisajelor de calitate.

Descrierestructura din lemn de pin, picioare din otel polisat, tapiterie din piele sintetica 90% vinyl- 10% poliester, somiera inclusa in pret
Culoarepiele sintetica -AQUA 18
Dimensiunilatime:188cm; lungime:221cm; inaltime tablie:96cm
Accesoriisaltea 180x200cm, exclusa din pret
Greutate54 kg
Informatii produs:Tablie pat cu doua perne de 50cm, cu inaltime reglabila si umplute cu spuma poliuretanica moale, densitate 20 kg / m3.

Scrie o recenzie

Pat dublu tapitat, design LUX Althea, 180x200cm

Pat dublu tapitat, design LUX Althea, 180x200cm

Scrie o recenzie

WhatsApp!