Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Masa IN& OUT 160x90cm CORVETTE

C841PR03 JG

3 132 LEI

Despre această mobila se pot spune numai lucururi exceptionale. Fondata in 1982, Barcelona Living colaboreaza cu cei mai importanti retaileri, arhitecti si designeri de produs din domeniul amenajarilor interioare, creand obiecte de mobilier moderne relevante pentru nevoile actuale de locuit.

Mobila produsă de această companie a generat de-a lungul timpului un renume international desoebit. Pornind din Spania si obtinand recunoastere in intreaga lume din China si Rusia, pana in Africa de Vest sau chiar Australia, colectiile de mobila si amenajari interioare de la Barcelona Living se vand cu usurinta.

Produsele Barcelona Living sunt realizate la standarde internationale de calitate si conform tendintelor actuale de design. Colectiile de mobila variază de la piese de mobilier pentru living, la obiecte pentru dormitor, cu scopul unic de a creea un spatiu interior placut, confortabil si relaxant.

Materialemasa pentru interior si exterior cu structura din lemn de salcam, finisare cu ulei ce ofera rezistenta la intemperii si raze UV
Culoaregri
Dimensiuniinaltime:76cm, latime: 160cm, adancime:90cm
Greutate48,3 kg

Scrie o recenzie

Masa IN& OUT 160x90cm CORVETTE

Masa IN& OUT 160x90cm CORVETTE

Scrie o recenzie

Produse similare