Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Lustra cu ventilator HORNET alba

075438 SU

470 LEI

Brand-ul Sûlion este dedicat iluminatului de mai bine de 30 de ani, reușind să acumuleze o experiență excelentă în iluminatul tehnic și iluminatul decorativ. La rândul său, a reușit să se specializeze în sectorul ventilatoarelor de tavan, cu o gamă largă.
La începuturile sale, Sûlion ca brand de iluminat a fost numit SUL, oferind produse de cea mai bună calitate, folosind cei mai buni furnizori și având cei mai buni profesioniști, premisă pe care o menține și acum.
De-a lungul anilor, marca Sûlion a creat colecții de iluminat decorativ și a reușit să se diferențieze în ceea ce privește iluminarea băilor și exterioarelor. Ambele sunt zone care necesită iluminare cu un grad ridicat de protecție împotriva apei și a prafului.
Recent, s-a concentrat pe extinderea catalogului său de lămpi, aplice, aplice pentru dulapuri, lămpi de podea, lămpi de masă, flexibile și lămpi cu LED cu o gama de produse tehnice de iluminare și ventilație.

Materiale cadru metal, palete MDF reversibile multicolor / alb, abajur sticla
Culoare alb, multicolor/alb
Putere 3x 60Watt bec E27 exclus din pret
Tensiune 220-240V,50/60Hz
Dimensiuni diametru: 105cm, inaltime: 36cm - 43cm
Informatii produs: operat de lant cu care se poate seta cele 3 viteze reglabile 71/134/189 Rpm care corespund consumului de 22/27/36W. Acest ventilator de tavan are functia de iarna / vara.

Scrie o recenzie

Lustra cu ventilator HORNET alba

Lustra cu ventilator HORNET alba

Scrie o recenzie

Produse similare

WhatsApp!