Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Lustra design LUX Spectra Crystal, LED Selene SPU120

SPU120E-SS1A

Lustra design LUX Spectra Crystal, LED Selene, inspirat din norii cu forme schimbatoare. Lumina decorativa premium Swarovski lumineaza spatiile cu aura emoționala a inspirației si a artei.

8 585 LEI

Swarovski Lighting inspira arhitectura de ultima ora, iluminatul si interioarele. Infiintata în 2011, Swarovski Lighting include doua directii de produs corpuri de iluminat premium distincte: Swarovski, cu o estetică contemporană, și Schonbek cu designul său clasic.

În 1895, în Tirol, Austria, vizionarul Daniel Swarovski a inventat o masina pentru a taia cristalul perfect si precis, ce este  inca detinuta si condusa de familia Swarovski, fiind lider mondial în cristal taiat pentru bijuterii, piese decorative, corpuri de iluminat, arhitectura dar si pentru interior.

Swarovski a uimit si a inspirat designeri din lumea iluminarii, de la introducerea elementelor de cristal incastrat, dar si pentru corpuri de iluminat în1965. Marca Swarovski este renumita pentru limbajul sau de design de ultima generatie, care combina cristalul si lumina pentru a produce forme de lumini imaginative, transformand spatiile arhitecturale in repere iconice uimitor de stralucitoare.

Lumina decorativa premium a lui Swarovski lumineaza spatiile cu aura emoționala a inspirației si a artei. Modelul contemporan si proaspat al lui Swarovski imbina expertiza in cristal taiat cu tehnologie de iluminat, de ultima generatie si inspiratie, de la unii dintre cei mai renumiti designeri ai lumii. Taierea cristalului la perfecțiune este codificată în ADN-ul  Swarovski, fiecare element de iluminat este rezultatul ingineriei de varf, a inginerului unic și a mainilor dibace. Această calitate inconfundabila ne trimite intr-o lume diferita, de poveste si se reflecta in fiecare iluminare Swarovski.

De la inceput pana la finalizare, designerii și inginerii Swarovski lucreaza mana in mana cu designerii de interior si arhitectii pentru a modela cele mai mute corpuri de iluminat. O fac original si transformandu-le cu indemanare in perfectiune.

In plus fata de cristalul obisnuit, Swarovski ofera pietre pretioase, autentice dar si pietre create din cele mai pure materii prime, artizanale la cele mai inalte standarde de calitate, culoare, dimensiune si forma. Desigur, acestea sunt introduse în producția de corpuri de iluminat. Captarea stralucirii materialelor, naturale sau sintetice dar si adaugarea unei noi dimensiuni a stralucirii, pietrele pretioase originale Swarovski si pietrele create reprezinta un alt exemplu de taiere și inovație de precizie a lui Swarovski. Aceste pietre au fost folosite de o serie de branduri notabile, designeri și producători din bijuteriile fine,  de poduri, ceasuri, ochelari și de industria electronica de consum.

Swarovski dezvaluie stralucirea dumneavoastra unica!

Materialemetal otel inoxidabil, cristal Spectra
Culoareargintiu, transparent
Putere2x8 Watt LED 3000K inclus in pret
Tensiune220-240V,50/60Hz
Dimensiunilatime:37cm; adancime:22cm; inaltime:19cm; inaltime totala:366cm
Greutate5 kg
Informatii produs:Lustra disponibila si cu iluminat LED 4000K- lumina neutra!

Scrie o recenzie

Lustra design LUX Spectra Crystal, LED Selene SPU120

Lustra design LUX Spectra Crystal, LED Selene SPU120

Lustra design LUX Spectra Crystal, LED Selene, inspirat din norii cu forme schimbatoare. Lumina decorativa premium Swarovski lumineaza spatiile cu aura emoționala a inspirației si a artei.

Scrie o recenzie

Produse similare

WhatsApp!